Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne Erdem Bildirici getirildi.
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Erdem Bildirici, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.
Erdem Bildirici kimdir?
Erdem Bildirici, ilk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladı. Erdem Bildirici kazandığı polis akademisinden başarı derecesi ile mezun oldu.
Türkiye'nin farklı bir çok bölgesinde görev yapan Erdem Bildirici birçok ilçede de ilçe emniyet müdürlüğü görevi yaptı.
İyi derecede İngilizce bilen Erdem Bildirici, 2 Ağustos 2023 tarihinde yayınlanan kararname ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. 29 Kasım 2024'te Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Isparta'nın yeni İl Emniyet Müdürü oldu.
Aile hekimliği uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, Gelir İdaresi Başkanlığı üzerinden tüzel kişiler tarafından gerçekleştirilecek ve üçüncü kişilerle devamı haberimizde
Devlet Memurları Kanunu’nda kapsamlı değişiklikler içeren Kanun, Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte düzenlemenin detayları ve etkileri.
1 Ocak 2025’te yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile toplu taşıma gelir destek ödemeleri artırıldı. Kimler faydalanacak? Tüm detaylar haberimizde.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Yargıtay Başkanlığı toplam 216 yeni personel alımı yapacak. Şartlar ve başvuru detayları Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru tarihlerini kaçırmayın!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Yargıtay Başkanlığına personel alım ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı.
Yorumlar (0)