İstanbullular sıcak havada Boğaz'ın tadını çıkardılar

İstanbul'da bazı vatandaşlar, kent genelinde etkisini sürdüren sıcak havada Boğaz'ın sularında serinledi.

İstanbullular sıcak havada Boğaz'ın tadını çıkardılar

İstanbul'da bazı vatandaşlar, kent genelinde etkisini sürdüren sıcak havada Boğaz'ın sularında serinledi.
İstanbul'da bunaltan sıcaklıklarda serinlemek isteyenler, kendilerini Boğaz'ın sularına bıraktı. Bazı vatandaşlar Boğaz hattı boyunca yürüyüş yaparken, yanlarında şezlong, havlu ve portatif masa getiren kimi vatandaş ise, Boğaz'da serinlemenin keyfini sürdü. Sıcak havadan hayvanlar da etkilendi. Beşiktaş sahilinde bölgenin maskotu olan Ateş isimli köpek de denize atlayanlardandı.
Çocukluğundan beri Boğaz'da denize girdiğini söyleyen Murat Özen, “Hava çok sıcak. O yüzden Boğaz'a serinlemeye geliyoruz güzel oluyor. Su bugün muhteşem güzel. Akdeniz'e falan gitmeye gerek yok. En güzeli burada İstanbul'da boğazın suyu. Hem temiz, hem de güzel ve serin. Biz buraya çocukluğumuzdan beri geliyoruz. Her yaz buradayız” ifadelerini kullandı.
Serinlemek için Sarıyer sahilini seçen Hüseyin Kurtluk, “Boğaz'da denize girmenin rahatlığı hiçbir yerde yok. Sarıyer'in yarısı plaj yarısı da böyle denize girenlerle doludur. Plaja giden insan buranın rahatlığını alamaz. Yüzmeyi bilen insan için hiçbir tehlikesi de yok. Burada akıntı da olduğu için deniz pis kalmıyor. Plajların giriş fiyatları ortada. Buraya geliyoruz denizimize de giriyoruz, keyfimizi de yapıyoruz. Herkesi yüzmek için Boğaz'a bekleriz” diye konuştu.
Boğaz'ın plajlardan daha temiz olduğunu savunan Ferhat Yılmaz ise “Boğaz'da yüzüyoruz. Boğaz suyu plajlara göre bence daha iyi. Plajların son zamanlarda fiyatları yükseldi. Herkesin gücü yetmiyor. Burası güzel, hem su temiz hem de bedava daha ne olsun” ifadelerini kullandı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdogan  ve  Tüm dünya Antalya'ya geliyor
Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdogan ve Tüm dünya Antalya'ya geliyor

Bu yıl 4. Düzenlenen Antalya diplomasi forumu 11 -14 Nisan 2025 tarihleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan ın himayelerinde gerçekleşecektir.

Dönerci açılısı böyle olur diyen TİGAD Başkanı Okan Geçgel Kurdeleyi Dönerci Bıçağı ile kesti
İş Dünyası

Dönerci açılısı böyle olur diyen TİGAD Başkanı Okan Geçgel Kurdeleyi Dönerci Bıçağı ile kesti

Kayseri’de Dönerci Açılışında Sürpriz An! Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Başkanı Okan Geçgel Makas Yerine Döner Bıçağıyla Kurdeleyi Kesti

Antalya Demre ve Starogard Arasında Kardeş Şehir İlişkileri Başladı
Yerel Yönetim

Antalya Demre ve Starogard Arasında Kardeş Şehir İlişkileri Başladı

5 Aralık’ta Polonya’nın Starogard ilçesinden gelen heyet, Demre’de sıcak bir misafirperverlikle karşılanarak dostluk ve iş birliği süreçlerinin temelleri atıldı.

Sakarya 'da silahlı saldırıda ölenlerin isimleri ve yeni detaylar
Yaşam

Sakarya 'da silahlı saldırıda ölenlerin isimleri ve yeni detaylar

Adapazarı Serdivanda komşular arasında çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği 2'si ağır 5 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı

06 Nisan Denizli su kesintisi! Nerelerde etkili olacak
Kesintiler

06 Nisan Denizli su kesintisi! Nerelerde etkili olacak

06 Nisan Pazar Denizli'de su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin

06 Nisan İzmir su kesintisi! Nerelerde etkili olacak
Kesintiler

06 Nisan İzmir su kesintisi! Nerelerde etkili olacak

06 Nisan Pazar Günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler