Karabük'te yıldırım düşmesi nedeniyle sarp alanda çıkan orman yangınına karadan söndürme çalışmaları sürüyor.
Çukurca Köyü Cildikısık mevkiindeki ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede örtü yangının yayılmasıyla olay yerine 8 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 30 personel sevk edildi. Arazinin dik ve engebeli olması söndürme çalışmalarını zorlaştırırken havadan da söndürme çalışmaları için helikopter talebinde bulunuldu.
Yangın dron ile görüntülenirken ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürüyor
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada deprem nedeniyle İstanbul'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiği belirtildi.
Antalya'da villa inşaatı yapan işçi, çimentoları temizlediği sırada dengesini kaybedip 3 metre yükseklikten jeneratör odasına düştü.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde doğuştan kalp hastası olan 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi Yusuf Kerem Kocabıyık, ders bitimine kısa süre kala fenalaştı.
TBMM’nin açılışı 105’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) geçtiği bilgiye göre İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dolayısıyla Bucak Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda program düzenlendi.
Yorumlar (0)