İzmir / Selçuk

İzmir Selçuk kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam

Selçuk ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Gaziantep Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, İzmir Selçuk Kaymakamı olarak atandı.

İzmir Selçuk kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam

Selçuk  ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Gaziantep Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar , İzmir Selçuk  Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Resmi gazetede yayımlanan kararnameye göre, İzmir Selçuk ilçesinde görev yapmakta olan Ekrem İnci, Adana Seyhan Kaymakamı olarak atanırken, Gaziantep Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, İzmir Selçuk Kaymakamı olarak atandı.  

Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar Kimdir?

  Oğuz Alp ÇAĞLAR; 1976 yılında Konya'da doğdu. İlköğrenimini, memleketi Boyabat'ta, orta öğrenimini Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezuniyetinin ardından İstanbul Barosu'nda Avukatlık stajı yaptı. 2001 yılında Kaymakam Adayı olarak Sinop Valiliği'nde göreve başladı. Kastamonu'nun Seydiler, Azdavay ve Küre ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra bir yıl süreyle İngiltere Leicester Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı. Ordu'nun Akkuş, Aksaray'ın Gülağaç, Ardahan'ın Posof ilçelerinde Kaymakamlık, Tunceli'de ise Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Çağlar, akabinde Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Kaymakamlığına atandı. Buradaki görevi sırasında bir yıl süre ile İngiltere'de bulunan Çağlar, Portsmouth Üniversitesi'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 25.10.2013 tarihinden 20.09.2018 tarihine kadar Alaçam Kaymakamı, 21.09.2018 tarihinden 27.10.2021 tarihine kadar da Banaz Kaymakamı olarak görev yaptı. 28.10.2021 tarihinden itibaren Nizip Kaymakamı olarak görev yapmıştır

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur için bir ilk! İlk kez kadın vali atandı!  İşte Burdur'un yeni valisi
Bölgesel

Burdur için bir ilk! İlk kez kadın vali atandı! İşte Burdur'un yeni valisi

18 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Burdur Valiliği'ne Tülay Baydar Bilgihan atandı. Burdur’un ilk kadın valisi olan Baydar Bilgihan, kadınların devlet yönetimindeki rolünü simgeliyor.

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan Kimdir? Burdur'a yeni vali atandı
Bölgesel

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan Kimdir? Burdur'a yeni vali atandı

Yeni Burdur Valisi olarak atanan Tülay Baydar Bilgihan kimdir? Tecrübesi, kariyeri ve başarılarıyla öne çıkan Bilgihan, Burdur Valiliği görevine getirildi. Detaylar burada.

16 ilin valisi değişti! Burdur ve Isparta da listede
Yerel Yönetim

16 ilin valisi değişti! Burdur ve Isparta da listede

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Burdur ve 15 ilde vali ataması gerçekleşti. Türker Öksüz'ün yerine Tülay Baydar Bilgihan Burdur Valisi olarak atandı. Detaylar haberimizde!

 ÇEDAŞ'ta Genel Müdürlüğünde görev değişikliği İşte yeni atanan müdür
Bölgesel

ÇEDAŞ'ta Genel Müdürlüğünde görev değişikliği İşte yeni atanan müdür

Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 1 milyondan fazla aboneye kesintisiz, güvenli ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunmak hedefi ile faaliyet gösteren ÇEDAŞ'ta Genel Müdürlük görevini enerji sektöründe 23 yıllık deneyime sahip olan Mustafa Altun üstlendi.

Yeni Atanan  Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal MACİT Kimdir?
Bölgesel

Yeni Atanan Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal MACİT Kimdir?

14 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı. Yerine Muhammet Bilal Macit atandı

Resmi Gazete’de Yayımlandı: MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Görevden Alındı,  yerine  kim atandı
Bölgesel

Resmi Gazete’de Yayımlandı: MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Görevden Alındı, yerine kim atandı

14 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı.