Jandarma'da Yeni Fırsat! En az lise mezunu binlerce adaya kapılar açılıyor!

Jandarma Genel Komutanlığı, çeşitli meslek dallarında en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru detayları ve koşulları için hemen göz atın!

Jandarma'da Yeni Fırsat! En az lise mezunu binlerce adaya kapılar açılıyor!

Jandarma Genel Komutanlığı, çeşitli meslek dallarından yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylar, 13 Haziran itibarıyla e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Jandarma Genel Komutanlığı, kadrosunu güçlendirmek amacıyla 15 yeni devlet memuru pozisyonu için alım yapacağını ilan etti. Adaylar, 13 Haziran itibarıyla başvurularını yapmaya başlayabilir ve 30 Haziran 2024 tarihinde saat 23:59'a kadar sürecek olan başvuru dönemi içinde işlemlerini tamamlayabilirler. Başvuru koşulları ve detayları, kurumun resmi web sitesinde yer alan ilgili duyuruda bulunmaktadır.

Adaylar, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nin Personel Temin Sistemi kullanarak e-Devlet üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Posta yoluyla ya da bizzat yapılan başvurular ise geçerli sayılmayacak.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın açık pozisyonları ve adaylarda aranan özellikler aşağıdaki gibidir:

Mütercim (Arapça): Arapça Mütercim ve Tercümanlık, Arap Dili ve Edebiyatı, ya da Arapça Öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak ve geçtiğimiz beş yıl içinde YDS/e-YDS Arapça testinden minimum 70 puan elde etmiş olmak gerekmektedir.

Mütercim (İspanyolca): İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünden diploma sahibi olmak ve son beş yıl içerisinde YDS/e-YDS İspanyolca sınavından en az 80 puan kazanmış olmak şarttır.

Veteriner: Veterinerlik alanında lisans derecesine sahip olmak.

Mühendis: Çevre Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Sosyolog: Sosyoloji veya İnsan ve Toplum Bilimleri gibi ilgili alanlarda üniversite diplomasına sahip olmak.

Hizmetli: En az lise mezunu olmak, mümkünse hijyen sertifikası veya Ev ve Kurum Temizliği Kursu sertifikasına sahip olmak tercih sebebidir.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Yeni Personel Alımı: Başvuru Koşulları ve Süreç Detayları

Adayların başvuru için yerine getirmesi gereken temel koşullar şunlardır: Türk vatandaşlığına sahip olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmak ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında herhangi bir kamu görevinde bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik görevi ile ilişiği olmamak da aranan şartlardandır.

Başvurular, Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi web sitesi olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru sonuçları, sınav yerleri ve tarihleri gibi önemli duyurular aynı platformda yayınlanacaktır.

13 Haziran 2024'te başlayacak olan başvuru süreci, 30 Haziran 2024 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir. Adayların, başvuru yapmadan önce ilanın tam metnini okumaları ve başvuru süresince tüm ayrıntıları dikkatle izlemeleri önem taşımaktadır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 6
    BEĞENMEDİM
  • 3
    KIZDIM
  • 3
    BEĞENDİM
  • 3
    GÜLDÜM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    ŞAŞIRDIM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ordu Üniversitesi sınavsız personel alacak! Şartlar belli oldu
Bölgesel

Ordu Üniversitesi sınavsız personel alacak! Şartlar belli oldu

Ordu Üniversitesi'ne alınacak 13 personelle ilgili detaylar belli oldu. Alınacak personellerin şartları açıklandı.

Bucak'ta bayan temizlik personeli aranıyor!
Eleman İlanı

Bucak'ta bayan temizlik personeli aranıyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Bucak Yönetim Hizmetleri bayan temizlik personeli arıyor. Detaylar burada...

Bucak'ta usta ve kalfa aranıyor! İşte detaylar...
Eleman İlanı

Bucak'ta usta ve kalfa aranıyor! İşte detaylar...

Burdur Bucak'ta faaliyet göstermekte olan Ahşap mobilya imalat işletmesine usta ve kalfa alımı yapılacaktır. Detaylar burada...

Saatte 2 bine yakın araç geçiyor! Burdur'da 7 binden fazla personel görev alacak
Bölgesel

Saatte 2 bine yakın araç geçiyor! Burdur'da 7 binden fazla personel görev alacak

Burdur'da Kurban Bayramı'nda trafik ve asayiş güvenliği için 7 bin 118 güvenlik görevlisi görev alacak. Detaylar burada...

BİM personel arıyor! Hemen başvurunuzu yapın
Eleman İlanı

BİM personel arıyor! Hemen başvurunuzu yapın

BİM, Döşemealtı 1 Bölge'de depo personeli, ehliyetli şoför ve yardımcı arıyor. İş başvurusu için gereken şartlar ve iletişim bilgileri. Hemen başvurun!

Bucak’ta deneyimli deneyimsiz personel aranıyor
Eleman İlanı

Bucak’ta deneyimli deneyimsiz personel aranıyor

Bucak Sigorta maaş + prim sistemi ile çalışacak 30 yaş altı yetiştirilmek üzere deneyimli/deneyimsiz bay bayan personel alımı yapacak. Detaylar burada...