Kahramanmaraş’ta yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
Kaza, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Yahya Kemal Mahallesi Vezir Hoca Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.G. idaresindeki 46 M 0531 plakalı minibüs ile A.K. yönetimindeki 46 KF 292 otomobil çarpıştı. Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini kaza yerinde yaptı. Kazada iki araç sürücüsüyle birlikte 6 kişi yaralandı.
Yaralılar tedavileri için ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.
İHA
Burdur’da Kahramanmaraş Depremi Yıldönümü için anma programı düzenleniyor. AFAD stantları, Kuran-ı Kerim tilaveti ve farkındalık etkinlikleri detayları haberimizde
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından 23 ilde yaklaşık 200 bin hektarlık alanda mikrobölgeleme etüt çalışmalarını tamamladı. Detaylar haberimizde..
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıs 49 kilo skunk maddesi ile suçüstü yakalandı.
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde aralarında tarla nedeniyle husumet olan adam, bahçede kadınların zeytin topladığını görünce önce soyundu, ardından hakaretler yağdırıp üzerlerine yürüdü. Detaylar haberimizde..
Kahramanmaraş’ta tıra zulalanmış 30 kilo 350 gram skunk ele geçirilirken, sürücü tutuklandı. Detaylar haberimizde..
Türkiye'de yaşanan büyük deprem felaketlerinin tarihçesini, sebeplerini ve alınan önlemleri keşfedin. Depremlerin Türkiye üzerindeki etkileri ve gelecekte olası riskler hakkında detaylı bilgi edinin!
Yorumlar (0)