Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, memleketi Kahramanmaraş’ta dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Müslüm Özdemir için Dulkadiroğlu ilçesi Şerefoğlu Mahallesi mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazının ardından şehidin öz geçmişi okundu. Şehidin cenaze namazını İl Müftüsü Abdurrahman Kotan kıldırdı. Helalliğin alınmasının ardından askerlerin omuzlarına alınan Şehit P. Söz. Er. Müslüm Özdemir’in cenazesi dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine sivil ve askeri erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
2 kız kardeşi olan ve 1 yıl önce göreve başlayan şehit Özdemir’in tek isteğinin ise depremde yıkılan evlerinin yerine yeni ev almak olduğu öğrenildi.
Hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki astsubay yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak şehit düştü. işte detaylar..
Muş'un Malazgirt ilçesinde eşi tarafından bilinmeyin nedenle öldürülen Aynur İsi, doğduğu köyde toprağa verildi.
Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden ‘Kahtalı Mıçe' olarak bilinen Mustafa Kahtalı, ince bağırsak kanseri nedeniyle 74 yaşında Antalya'da hayata veda etti
Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde 10 Şubat’ta "ava gidiyorum" diyerek evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Kemal Aksüzek, 3 gün süren geniş çaplı arama çalışmalarının ardından dün ormanlık alanda ölü olarak bulundu.
Afyonkarahisar'da 19 yaşındaki öz oğlu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen 41 yaşındaki anne, gözyaşları arasında toprağa verildi. Dört çocuk annesi kadının cenazesinde aile üyeleri sinir krizleri geçirdi. Detaylar haberimizde..
Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ufuk Akıncı, Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)