Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan kadrolu ve Eğitim Yönetim Sistemi üzerinden çalıştırılan antrenörlerle 2023 yılı değerlendirme ve 2024 yılı planlama konulu toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya, İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, spor uzmanları ve antrenörler katıldı. Toplantıda İl Müdürü Coşkun Güven, antrenörlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması yönündeki beklentilerini iletti. Önceliklerinin farklı bağımlılıklardan uzak iyi insan yetiştirmek olduğunu söyleyen İl Müdürü Güven, bu çalışmalar içerisinde yetenekli olan gençlerin de yakından takip edilerek, spora yönlendirilmesinin altını çizdi.
Toplantıda 2023 yılı değerlendirmesi, antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, gösterilen genel başarı durumları, spor tesislerinin aktif halde kullanılması, merkez ve ilçelerde yapılacak spor faaliyetleri, lisanslı ve faal sporcu sayısının artırılması, spor okulları faaliyetleri, okul sporları, milli takımlara daha çok sporcu gönderme gibi birçok konu ele alındı.
Antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, spor hizmetleri birimi çalışmaları, antrenör takip ve değerlendirme, spor bilgi sistemi gibi konularda yapılması gereken iş ve işlevler hakkında bilgiler verdi.
İHA
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen şahıs, önce bir sürücüyle tartıştı, etraftakiler ile kavgaya tutuştuktan sonra, minibüsü ile akaryakıt istasyonuna daldı. Olayda 1 kişi ağır yaralanırken,
Antalya’da görüşme için adliyeye gelen bir kişi, adliyeye girerken araç içerisinde bıraktığı arkadaşı Zekeriya Yalçın 'ı 1 saat sonra ölü halde buldu.
Afyonkarahisar’a ikiz plaka ile yolcu taşımacılığı yapan dolmuş polisin dikkati sayesinde yakalanırken, trafikten men edildiği tespit edilen ancak bir başka aracın plakasını takarak yolcu taşıyan araç sahibine toplamda 55 bin 569 TL para cezası kesildi.
Antalya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan toz taşınımı görüş mesafesini düşürdü. Konyaaltı Sahili ve Beydağları zor gürüldü. Toz taşınımının önümüzdeki 2 gün boyunca artarak devam edeceği öğrenildi.
Antalya'da 2 aracın hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüleri yaralandı.
25 Mart Salı Denizli'de su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
Yorumlar (0)