Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eğitim gören öğrencilerin hijyenik ortamda alışveriş yapmaları ve sağlıklı ürünlere uygun şartlarda ulaşması için kantin denetimlerini sürdürüyor. Öğrencilerin eğitim yuvalarındaki denetimlerde, temizlik, fiyat tarifesi, gıda güvenirliliği, kılık-kıyafet, ruhsat ve hijyen belgesi kontrol ediliyor.
Kartepe’de 115 okul bulunduğunu söyleyen Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, "Bu okullarımızda bulunan bütün kantinlerimizin denetimlerine titizlikle devam ediyoruz. Özellikle hijyen konusuna büyük önem veriyoruz. Esnafımızda bu konuda duyarlı. Uygunsuzluk tespit edilmesi halinde mevzuata uygun olarak işlem yapıyoruz. Çocuklarımızın rahatı ve sağlığı için görevimizin başındayız" dedi.
Antalya Gazete Bayii Büfeciler Kantinciler Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf Odası, Kepez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Tarım Müdürlüğü iş birliğiyle, kantinci esnaf ve personellerine yönelik "Hijyen Eğitimi" toplantısı gerçekleştirildi.
Antalya Gazete Bayii Büfeciler Kantinciler Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf Odası, Kepez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Tarım Müdürlüğü iş birliğiyle kantinci esnaf ve personeline yönelik "Hijyen Eğitimi" toplantısı düzenlendi.
Burdur Belediyesi ve Ticaret İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2024-2025 Eğitim ve Öğrenim yılının başlamasıyla birlikte Okul Kantinlerini denetledi.
Kars’ta okul kantinler denetlendi. Ekipler, kantinlerde satışı yapılan ürünleri tek tek kontrol etti.
Aydın’ın Didim ilçesinde öğrencilerin okulda sağlıklı gıda tüketmeleri ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla okul kantinleri ve yemekhaneler denetlendi.
Şanlıurfa'nın Bozova Belediyesi okul kantinlerinde denetim yaptı.
Yorumlar (0)