Kastamonu’da bir binanın çatısına çıkarak oyun oynayan çocuklar, ölüme davetiye çıkardı. Çocuklar, çevredeki vatandaşların uyarısı üzerine gözden kayboldu.
Kastamonu il merkezi Cebrail Mahallesi’nde küçük yaştaki üç çocuk, 4 katlı binanın çatısına çıkarak oyun oynamaya başladı. Çatıda sağa sola giderek bacaların arasında dolaşan çocukların tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi. Bir süre çatıda dolaşan ve oyun oynadıkları görülen çocuklar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Bir süre çatıda dolaşan ve oyun çocuklar, vatandaşların uyarısı üzerine gözden kayboldu. İHA
Kastamonu’da polis ekipleri tarafından çok sayıda sentetik ecza hapla yakalanan şahıs tutuklandı.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde otomobilin gizli buzlanma sebebiyle şarampole yuvarlandığı kazada 4 kişi yaralandı.
Kastamonu'da kar sebebiyle Merkez ilçede taşımalı eğitime, Ağlı, Bozkurt ve İnebolu ilçelerinde ise tüm kademelerde yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.
Kastamonu Üniversitesi’nde akademisyenlere yönelik bilimsel proje hazırlama ve TÜBİTAK 2223-B proje yazma eğitimi düzenlendi. Detaylar haberimizde.
Kastamonu’nun Cide ilçesi ile Bartın’ı birbirine bağlayan karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı. Kastamonu-Bartın karayolu kapalı mı? Ekiplerin yoğun çalışmaları sürerken, yolun kısa sürede açılması bekleniyor.
Kastamonu'da “kasten öldürme” suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezası ile aranan şahıs, polis ekipleri bulunan şahıs yakalandı.
Yorumlar (0)