Kayseri

Kayseri Otelciler Derneği İlk Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Kayseri Otelciler Derneği’nin (KAYOTED) ilk genel kurulu gerçekleştirirken; dernek başkanı Murat Erdal; “Kayseri’nin turizmde hak ettiği yeri alması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kayseri Otelciler Derneği İlk Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

KAYSERİ (İHA) - Kayseri Otelciler Derneği’nin (KAYOTED) ilk genel kurulu gerçekleştirirken; dernek başkanı Murat Erdal; “Kayseri’nin turizmde hak ettiği yeri alması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

KAYOTED’in Genel Kurulu bir otelde gerçekleştirildi. Kurulda Murat Erdal başkan olarak seçilirken; dernek üyeleri ilk toplantısını da gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan KAYOTED Başkanı Murat Erdal; "İlk genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Yönetim, divan ve denetim kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kayseri’nin turizmde marka şehir olması noktasında gereken her türlü adımı atacağız. Bu konuda da çeşitli kararlar aldık. Tanıtım ve yatırım icra kurulu olmak üzere iki farklı kurulumuz olacak. Kayseri’nin turizmde hak ettiği yeri alması için elimizden geleni yapacağız. Bu derneğin kurulmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek yöneticisi Serhan Çetinsaya da; “Kayseri Otelciler Derneğimiz şehrimiz için hayırlı olsun. Uzun zamandır konuştuğumuz, faaliyete geçirmek için geç kaldığımız bir oluşumdu. Şuan burada ilk genel kurulumuzu da gerçekleştirdik. Kayseri’ye gönül vermiş, Kayseri’nin turizminin gerçekleşmesi noktasında elinden gelen gayreti sunan kurucu üyelerimizle birlikte ilk toplantımızı yaptık. Kayseri’mizin reklam, tanıtım, yerli ve yabancı turiste daha nitelikli hizmet verilmesi için dernek olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Biz hem Kayserili hem de Kayseri yatırımcısı olan bir birey olarak Kayseri’nin marka değerinin layık olduğu yerde olduğuna düşünmüyoruz. Kayseri gerek medeniyeti gerek ekonomide ki payıyla daha çok sanayicilikte öne çıkmış bir şehir. Bu yeni oluşumdan sonra özellikle yerli ve yabancı turistlerde daha çok otel doluluklarımızı, kültür sanat etkinliklerimizi önümüzdeki yıllarda artırarak yatırımcıların da daha bol kazanmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

KAYOTED Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan ise; “Bizim dernek olarak amacımız Kayseri’yi tur düzenlenebilen bir şehir yapmak istiyoruz. Kayseri’mizin çok güzel yerleri var. Gezilip, görülmesi gereken muhteşem yerleri var. Bunların hepsinin tanıtımlarını yapıp yurtiçi ve yurtdışı misafirlerimizi Kayseri’mizde ağırlayacağız” şeklinde konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Lavanta Tepesi Hotel'de Üniversiteye Hazırlık Kampı!
Bölgesel

Lavanta Tepesi Hotel'de Üniversiteye Hazırlık Kampı!

Burdur Mehmet Akif Üniversitesi (MAKÜ) Lavanta Tepesi Hotel'de lise öğrencilerine yönelik "Eğitim ve Kariyer Gelişimi Kampı" düzenliyor. Detaylar haberimizde...

Bodrum Yaz Sezonuna Hazır: Oteller ve Plajlar Turistleri Bekliyor
Bölgesel

Bodrum Yaz Sezonuna Hazır: Oteller ve Plajlar Turistleri Bekliyor

Turizmin kalbi Muğla’nın Bodrum ilçesi yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladı. Birçok otel yerli ve yabancı turistleri beklerken, turizmciler sezonun 15 Haziran’a sarktığını açıkladı.

Antalya'da otel çalışanlarını taşıyordu! Seyir halinde alev aldı
Bölgesel

Antalya'da otel çalışanlarını taşıyordu! Seyir halinde alev aldı

Antalya’nın Kemer ilçesinde otel çalışanlarını taşıyan servis midibüsü seyir halinde alev aldı. Sürücü dumanı fark edip yolcuları tahliye ederken, midibüsü saran alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Alanya'da Bir Otelde Konaklayan Rus Vatandaşın Ölümü Şüpheli Bulundu - Haberler
3. Sayfa

Alanya'da Bir Otelde Konaklayan Rus Vatandaşın Ölümü Şüpheli Bulundu - Haberler

Antalya’nın Alanya ilçesinde 40 yaşındaki Rus uyruklu vatandaş otel odasında ölü bulundu.

Aydın’ın 30 yaşında ki adam ölü bulundu
3. Sayfa

Aydın’ın 30 yaşında ki adam ölü bulundu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir otelde konaklayan 30 yaşındaki genç odada ölü bulundu.

Elite World’den Ramazan ayında iftar keyfi
Yaşam

Elite World’den Ramazan ayında iftar keyfi

Elite World Van Hotel, Ramazan ayında misafirlerine unutulmaz bir iftar keyfi sunacak.