Antalya

Korkuteli Belediyesi'nin POMEM hazırlık kursundan 4 başarı!

Korkuteli Belediyesi tarafından POMEM hazırlık kursuna katılan 7 adaydan 4'ü polislik sınavlarını başarıyla kazandı. Kazanan adaylar, teşekkür etmek için Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran'ı ziyaret etti.

Korkuteli Belediyesi'nin POMEM hazırlık kursundan 4 başarı!

Belediyenin Açtığı POMEM Hazırlık Kursuna Katılan 7 Adaydan 4’ü Kazandı

Korkuteli Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda açılan, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kursuna katılan 7 polis adayından 4'ü, polislik sınavlarını başarıyla kazandı.

Kazanan adaylar, teşekkür etmek için Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’ı ziyaret ettiler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Saniye Başkan adaylara tebriklerini ileterek başarılarının devamını diledi. Adaylar da belediyenin düzenlemiş olduğu kurs sayesinde aldıkları eğitimin kendilerine büyük katkı sağladığını ifade ederek, desteklerinden dolayı Saniye Başkana teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Saniye Başkan; Bu tür eğitim programları, gençlerin meslek hayatlarına sağlam bir adım atmalarına yardımcı olurken, yerel yönetimlerin sosyal sorumlulukları çerçevesinde önemli bir rol oynuyor. Bizlerde geçen aylarda gençlerimizden talep üzerine Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonumuzda böyle bir kurs açmıştık. Sınava giren 7 gencimizden 4’ü sınavı kazandı. Gençlerimizi tebrik ederiz. İlçemizin gençlerine sahip çıkacağız ve onlar için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kurslarımız devam edecek. Bilgi almak isteyen gençlerimiz kapalı spor salonunda Hafize Hocamızla iletişime geçebilirler.” Şeklinde konuştu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

34’üncü Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşleri Ağası Hanım Ağa Aslı Deniz Ülker Doğrul  Oldu. İşte Rekor Miktar
Etkinlik

34’üncü Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşleri Ağası Hanım Ağa Aslı Deniz Ülker Doğrul Oldu. İşte Rekor Miktar

1 Eylül 2024 Pazar Günü yapılan 33’üncü Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşlerinde Ağalık Yarışması da yapıldı , Yapılan Açık Arttırmada Belediye Meclis Üyesi Olan hanım ağa Aslı Deniz Ülker Doğrul 8 milyon 7 Bin TL ile 34’üncü Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşleri güreş ağası seçildi.

Korkuteli'nde Zafer Bayramı Hande Ünsal konseri ile kutlandı
Bölgesel

Korkuteli'nde Zafer Bayramı Hande Ünsal konseri ile kutlandı

Korkuteli Belediyesi tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenliklerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile denk gelmesi münasebeti ile Hande Ünsal konseri düzenlendi.

Korkuteli'nde 30 Ağustos coşkusu Sevcan Orhan’la taçlandı
Bölgesel

Korkuteli'nde 30 Ağustos coşkusu Sevcan Orhan’la taçlandı

Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenen 33. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri kapsamında sahneye çıkan Sevcan Orhan söylediği türkülerle Korkutelilileri coşturdu.

Saniye Başkan söz verdiği projeleri tek tek hayata geçiriyor
Bölgesel

Saniye Başkan söz verdiği projeleri tek tek hayata geçiriyor

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, söz verdiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Hayal Kır Düğün Salonu'nun açılışıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Caran, belediye personelinin ve mevcut malzemelerin kullanıldığı projeyi halkın hizmetine sundu.

Saniye Caran duyurdu! Halk Ekmek açıldı
Bölgesel

Saniye Caran duyurdu! Halk Ekmek açıldı

Başkan Saniye Caran, Korkuteli'nde Halk Ekmek projesinin hayata geçtiğini duyurdu. İlk etapta 4 noktada hizmet verecek olan Halk Ekmek, sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmekler sunacak.

MHP Korkuteli İlçe başkanı Medine Yapılmışev 'de  Belediye Meclis Üyelerine Sitemli sesleniş
Yerel Yönetim

MHP Korkuteli İlçe başkanı Medine Yapılmışev 'de Belediye Meclis Üyelerine Sitemli sesleniş

MHP KORKUTELİ İLÇE BAŞKANI YAPILMIŞEV, “MHP GRUBUNUN KABUL OYUNA KARŞILIK DİĞER SİYASİ PARTİ GRUPLARININ RED OYLARI İLE TEKLİFİMİZ MECLİS GÜNDEMİNE DAHİ ALINMADI” DEDİ