ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN
Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı, Kahraman Şehit Askerlerimiz için Cumhuriyet meydanı Çayırlı camii yanında Cuma namazı sonrası Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı geçtiğimiz günlerde hain terör örgütleri tarafından şehit düşen Kahraman Askerlerimiz için Çayırlı Camii yanında Cuma namazı sonrası Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi
İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu başta olmak üzere, çok sayıda partili hazır bulundu. Vatandaşlar da lokma dağıtımına büyük ilgi gösterdi, şehitlerimize dua etti ve taziyelerini iletti.
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, şehit olan askerlerimizin acısını ve üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Kahraman Türk Ordumuzun şehit düşen her bir vatan evladı hepimizi derinden üzmüştür. Tüm şehit ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Dünyanın hiçbir ülkesi kanıyla, canıyla, her şeyiyle, bugününü, yarının, geleceğini, hayatını, varlığını, anasını, babasını, eşini, evladını gözünü kırpmadan vatan için kendini feda eden Türk Evladı kadar vatansever hiçbir toprak Anadolu kadar Vatan olmamıştır. 12 Vatan Evladımız, canımız yine bu aziz vatanın, bedeli her dönem canla ödenen kutsal toprağına emanet oldular. Ruhları Şad Olsun.
Toprağımızı vatan yapmak vatanımızın bütünlüğü milletimizin sağlığı için hayatını feda eyleyen aziz şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, cenabı Allah’tan rahmet diliyor, evlatlarını kaybeden başta şehit analarımız ve ailelerine tarifi imkansız büyük acıya dayanma ve sabırlar vermesini Allahtan niyaz ediyorum” diye konuştu.
Yapılmışev, son olarak Liderimiz Devlet Bahçeli: Buradan teröristlere ve destekçilerine açık açık sesleniyorum: Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz. Sözünü hatırlattı.
üye katılım programına Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, il başkanı Onur Temel, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay GÜNGÖR, Ocakları İl ve İlçe Başkanları, İl ve ilçe KAÇEP Başkanları,
ÇİFTÇİLERİMİZ BAHÇESİNİ SULAYAMADAN ÜRÜNLERİNİ TOPLADI, BU YÜZDEN ÜRÜNDE REKOLTE DÜŞÜŞÜ YAŞANDI YAPILMIŞEV, “İLÇEMİZİN SU SIKINTISI VAR”
MHP KORKUTELİ İLÇE BAŞKANI YAPILMIŞEV, “MHP GRUBUNUN KABUL OYUNA KARŞILIK DİĞER SİYASİ PARTİ GRUPLARININ RED OYLARI İLE TEKLİFİMİZ MECLİS GÜNDEMİNE DAHİ ALINMADI” DEDİ
31 mart 2024 pazar gün yapılacak yerel seçimleri Cumhur ittifakı başkan adayı Sadık Önal, Korkuteli Cumhur ittifakı meclis üyesi listesini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. Cumhur ittifakı meclis üyeliği listesi şu isimlerden oluştu
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, Ak Parti ilçe başkanı Osman Nuri Kök ve belediye Başkan adayı Sadık Önal ile birlikte açıklamalar yaptılar.
Antalya ili Korkuteli ilçesinde 5 yıldır başarılı bir Belediye Başkanlığı yapan MHP li Başkan Ömer İşlek, Korkuteli Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran ve Sadık Önal MHP korkuteli Belediye Başkan aday adayı olmuşlardı.
Yorumlar (0)