Taceddin Akbaş

Siyonistlerin nesilleri kesilmedikçe 'Geçici bir Ateşkes'in yararı olmaz!

Taceddin Akbaş'ın 'Siyonistlerin nesilleri kesilmedikçe 'Geçici bir Ateşkes'in yararı olmaz!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

SİYONİSTLERİN NESİLLERİ KESİLMEDİKÇE ‘GEÇİCİ BİR ATEŞKES’İN YARARI OLMAZ!

Hemen herkesin bildiği ve televizyon ekranlarından kahrolarak izlediği gibi; Siyonist, terörist ve korsan İsrail Devleti 7 Ekim’den beri kaç HAMAS’ lıyı şehid etti ya da gazî yaptı bilmiyorum ama Gazze’yi yerle yeksan, dolayısıyla da 6 bini çocuk ve bebek olmak üzere 15 binden fazla sivili, kadını kızı, yaşlıyı ve hastayı katletti. Katledilmekten bir şekilde kurtulanları da günlerdir aç, susuz, ilaçsız, hastanesiz, çaresiz, câmisiz cemaatsiz bıraktı ve bırakmaya da devam ediyor maalesef… Ancak, hangi milletten veya ulustan, dinden veya mezhepten olursa olsun, isterse ateist olsun İsrail’in 75 yıldır Filistin’de, Kudüs’te, Mescid-i Aksa’da yaptığı zulümleri ve haftalardır da Gazze’de yaptığı katliamları, soykırımları haksız bulan insaf ve îzan sahibi insanlar başta Siyonist İsrail ve İsrail’i destekleyen Emperyalist ABD, kapitalist ve materyalist Almanya, İngiltere, Fransa gibi ülkelerin yöneticilerini ve kamuoylarını baskı altına almış veya etkilemiş olacaklar ki; İsrail’in “Harakat al-muqawama al-İlâmiya’, yani ‘İslâmî Direniş Hareketi (HAMAS)’ ile birkaç günlüğüne de olsa ve ‘rehine takası’ adı altında bir ateşkes yapması konusunda baskı kurmaya zorlamışlar ve bu konuda başarılı da olmuşlar… Ancak ben bunun anlamının ‘taraflara ölümü göstererek sıtmaya razı etmek’ gibi bir şey olduğunu düşünüyorum… Çünkü ateşkes kararı süresiz olmadıkça, yani barış sağlanmadıkça ateşkesin fazla bir anlamı veya yararı olmaz, oluyor da zaten! Ateşkes anlaşmasının sona eridiği saatten itibaren Emperyalist destekli Siyonistler, Gazze’ye ölüm yağdırmaya başlayacak ve o 5-10 günlük ateşkesin intikamını en ağır şekilde alacaklardır ve bunun örnekleri çoktur!

BEN, SİYONİST OLMAYAN VE SİYONİSTELRİ DESTEKLEMEYEN.. VEYA MADDİ.. MÂNEVΠYARDIM DA BULUNMAYAN HER CANLININ YAŞAMA HAKKI OLDUĞUNA İNANIYORUM ANCAK, İSRAİL SİYONİST OLMAYAN HİÇBİR İNSANININ YAŞAMASINA.. İZİN VERMİYOR!

Erbabının, hattâ ilgilenenlerin bilecekleri gibi, gerçek Tevrat’ta böyle bir şey olmaz-olamaz ama tahrif edilmiş Tevrat’ta Yahudi bile olsa Siyonist olmayan hiçbir kişinin yaşama hakkı olmadığını, hattâ Siyonist olmayan tüm insanların öldürülmesinin sevap olduğu yazılı! Ve Siyonistler, Siyonist olmayan ne kadar insan varsa hepsini öldürmek, dolayısıyla da Tanrıyı, ‘hâşâ’ Allah’ı (c. c) kıyamete zorlamak ve kıyameti koparttıktan sonra da Dünyanın tamamının kendilerine kalacağına inanıyorlar… Oysa değil Tevrat gibi kutsal bir kitapta, aklı başında, akıl sağlığı yerine olan hiçbir yazarın bile yazmadığı-yazmayacağı bir sapıklığı, gerçek Tevrat’a izafe etmek apayrı bir manyaklık, inkârcılık, küfürbazlık, dolayısıyla da büyük günâhtır… Ve bizim kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim de ve güzel dinimiz islâm da değil bir insanı veya herhangi bir canlıyı öldürmek, karıncaya ezmek bile yoktur! Ki, gerçeği de mantıklısı, îmânisi ve doğrusu da budur!.. Çünkü, Allah’ın (c. c) verdiği canı yine ancak Allah alır!

Her neyse benim bugünkü maksadım Siyonistlerin veya Evanjelistlerin emellerini, manyaklıklarını, sapıklıklarını dile getirmek değil, çünkü onların bu sapıklıklarını bilmeyen insan sayısı az olduğu gibi, insanlar bunu Google bile sorsalar onların nasıl bir bâtıl inanç, sapık düşünceleri ve hain uygulamalarını olduğunu rahatlıkla öğrenebilir… O nedenle ben İsrail ile HAMAS arasında varılan birkaç günlük ateşkesin çok işe yaramayacağını ve yaramadığını da ispatlamaya-kanıtlamaya çalışmak, yani asıl konuma dönmek istiyorum…

ATEŞKES ÜZERİNE ANLAŞMAK YERİNE, SAVAŞMAMAK DOLAYISIYLA DA 15 BİN GAZZELİNİN ÖLDÜRÜLMESİNİ ÖNLEME VEYA BARIŞ ANLAŞMASI YAPILAMAZ MIYDI?

Bazıları HAMAS’ın İsrail’in Filistin’den gasp ettiği, yani bir kısmını kandırmaca, bir kısmını da silah zoruyla işgal ettiği Filistin topraklarının içine kadar sızarak bin küsur sivili öldürmesi ve yüz küsur asker ve sivili de kaçırması-rehin alması; hele hele İsrail’in, dünyanın en ünlü ve oldukça iddialı istihbarat örgütü olan MOSAD’ın ve ülke savunmasının hiçbir işe yaramadığını ispatlamasını gereksiz görüyorlar; hiçe sayıyorlar ve Siyonistlerin 75 yıl önce işgal ettikleri Filistin topraklarında Filistin halkına kan kusturmasını, bir çok masum insanı öldürmesini, kadınların kızların ırzına geçmesini unutarak ‘HAMAS da İsrail’in içine sızmasaydı, İsrail’de bu 15 bin Gazzeliyi öldürmezdi (şehid etmezdi) canım diyorlar… Ancak HAMAS üyelerinin yüzde 80-85’inin babasının annesinin ve kardeşinin Siyonist İsrail polisleri ve askerleri tarafından şehid edilmiş olduklarını ya bilmiyorlar ya da unutuyorlar!

Velhâsıl-ı kelâm, hülâsâ-i netice; İslâmî Direniş Hareketi-Hamas ile terörist ve Siyonist İsrail’in Emperyalist Devletlerin ve vicdan sahibi kamuoylarının baskısıyla varılan süreli ateşkes anlaşmasını ben kesin bir çözüm yolu olmadığına, sadece birkaç yüz masum Filistinlinin ve yine birkaç yüz İsrail vatandaşının özgürlüğüne kavuşmasından başka bir işe yaramadığını düşünüyor, Siyonistlerin nesillerinin, soy soplarının kesilmesini, dolayısıyla da en kısa sürede Filistin’e-Kudüs’e, Gazze’ye ve İslâm beldelerine barışın gelmesini ve kardeşliğin hâkim olmasını diliyor, herkese saygılar diliyorum.

ONURLU VE NAMUSLU OLMANIN TEK

YOLU ‘ZULME KARŞI’ SAVAŞMAKTIR…

Ahmet Kaya

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

01
MAYIS

2024

Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!

Taceddin Akbaş'ın 'Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!' adlı köşe yazısı Devamı

30
NİSAN

2024

Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı

Taceddin Akbaş'ın 'Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü

Taceddin Akbaş'ın 'Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü' adlı köşe yazısı Devamı

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Gazzelilerin Ölülerini köpekler yiyormuş! Ama Siyonistlerin dirilerini sırtlanlar yer!
Yaşam

Gazzelilerin Ölülerini köpekler yiyormuş! Ama Siyonistlerin dirilerini sırtlanlar yer!

Gazzelilerin şehid edilen cesetleri köpek ve kedilere terk ediliyor, Siyonist İsrail'in barbarlığı sınırları aşıyor. İslam dünyası, acziyet ve çaresizlik içinde birleşmeli, merhametsizliğe karşı durmalı. Detaylar için tıklayın.

Filistin için birlik oldular
Bölgesel

Filistin için birlik oldular

Bozüyük Sivil Toplum Harekatı Platform üyeleri, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek için bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı
Bölgesel

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı

Antalya Burdur Karayolu Ağlasun yol kavşağında kaza Yol trafiğe kapalı

Başkan Mustafa Özer söz verdi Halk Ekmek Hizmete girdi
Yerel Yönetim

Başkan Mustafa Özer söz verdi Halk Ekmek Hizmete girdi

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer Halk Ekmek Satış yerlerini açıkladı.

Başkan Böcek  Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor
Bölgesel

Başkan Böcek Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor

Fethiye’ye bağlayan Yuva Mahallesi Seki Yaylası yolunu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mart ayında Yuva Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine zaman içinde deforme olan yolu yenileme sözü vermişti.

Belçika’da Türk Asıllı Gazeteci Kadir Duran Federal Milletvekili Adayı Oldu
Dünya

Belçika’da Türk Asıllı Gazeteci Kadir Duran Federal Milletvekili Adayı Oldu

Türk vatandaşlarının desteğini beklediğini ifade eden Duran, Belçika'daki Türk toplumunun sesi olmayı hedeflediğini vurguladı. Gazetecilik ve medya alanındaki deneyimiyle, Belçika'daki Türk toplumunun sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmeyi ve çözüm önerileri sunmayı amaçlıyor.