Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Evde bulunan 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Yangın, Karacabey ilçesi Çavuş Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Ev sahibi Mustafa T., ısınmak için sobayı yaktı. Sema T., bir süre sonra alevlerin bacayı sardığını fark etti. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilirken, mahallede bulunan yangın söndürme tankeri ile vatandaşlar yanan eve ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında evde bulunan 4 kişiden Sema T. ile Halil Y. dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Ev ise kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bursa'da şehir merkezinde yerleşim birimleriyle içiçe olan geri dönüşüm tesisleri tehlike saçıyor. Bursa'da sabah saatlerinde başlayan yangının ilk anları olayın dehşetini gözler önüne serdi. Detaylar haberimizde..
Bursa'nın İnegöl ilçesinde enerji nakil hattı kopunca ekin tarlalarında yangın çıktı.
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde baca yangını çıktı.
Bursa'da bir evin çatısında çıkan yangın, mahalle sakinlerini sokağa döktü.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 katlı apartmanda çıkan yangında mahsur kalan genç, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Bursa’da çıkma araç parçalarının satıldığı geri dönüşüm tesisinde sobadan çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.
Yorumlar (0)