Küçükçekmece’de doğal gaz kaçağı ihbarı üzerine ekipler, yolu yaya ve araç trafiğine kapattı. Yaklaşık bir saat sonra yapılan çalışma ile doğal gaz kaçağı kesilerek kapatıldı.
Küçükçekmece Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde doğal gaz kaçağı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine itfaiye, polis, doğalgaz ve zabıta ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alarak sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Doğal gaz firmasına ait ekipler ise çevrede kaçağı aramaya başladı. Ekipler, yaklaşık bir saat boyunca çevredeki dükkan, kaldırım ve binalarda arama yaptı. Kaldırımda tespit edilen kaçak yeri kazı çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile doğalgaz kaçağı kesilerek kapatıldı.
Olayla ilgili konuşan esnaf Murat Karabacak, “İtfaiyeyi aradık sağ olsun, olaya intikal ederek müdahale etti, sağ olsun polis geldi. Şuan bir şey yok, çalışmalar devam ediyor, kaçağı bulmaya çalışıyorlar. Yolu kapattılar, gerekli güvenliği aldılar” dedi.
Yeşilova Belediyesi, 627 bin TL’lik yatırımla belediye binası, düğün salonu ve öğrenci yurdunu doğalgaza dönüştürdü. İşte detaylar!
Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğalgazın planlanan tarihten önce ilçeye geleceğini duyurdu. İşte müjdeli haberin detayları!
Artan doğalgaz maliyetlerini unutun! Uzmanların önerdiği fanlı ısıtıcı ile daha az fatura ödeyip daha çok ısının. Fanlı ısıtıcı, düşük enerji tüketimi ve güvenilir performansıyla hem cebinizi hem de çevreyi koruyor.
Burdur’un Altınyayla ilçesi, doğalgaz konforuyla buluşuyor! Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğalgaz projesine destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve yerel temsilcilere teşekkür ederek, projenin ekonomik ve çevresel katkılarına dikkat çekti.
Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, ilçeye doğalgazın kazandırıldığını duyurdu. Doğalgazın yaşam kalitesini artıracağına dikkat çeken Başkan Ezin, Cumhur İttifakı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Çorum’da Hilal Apartmanı'nda yaşanan doğalgaz patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Vali Ali Çalgan, yaralıların durumunun iyi olduğunu ve kapsamlı bir inceleme başlatıldığını açıkladı.
Yorumlar (0)