Samsun’da bir kişi "belki lazım olur" diye inşaatın önünden bir kamyonet dolusu malzeme çaldı.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Çobanözü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inşaatın önünden transit kamyonet dolusu inşaat malzemesi çalındı. Atakum ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri söz konusu inşaat malzemesini çaldığı iddia edilen G.Ö.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Söz konusu inşaat malzemesinin uzun süredir inşaatın önünde durduğunu gördüğünü ve bir gün lazım olur diye aldığını belirten G.Ö. amacının hırsızlık olmadığını belirtti. G.Ö., polisteki sorgusunun ardından Samsun Adliyesine sevk edildi. İHA
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Burdur Bucak'ta bir ev hırsızlığı olayı emniyet ekiplerini harekete geçirdi! Polis ekipleri, çalınan eşyaları buldu ve şüpheliyi yakalamak için geniş çapta operasyon başlattı.
Afyonkarahisar’da girdikleri iki evden 370 bin TL’lik altın çalan 2 kadından biri polisin düzenlediği operasyonla yakalanırken, şahısların soygun için girdikleri evlerde güvenlik kameralarına yakalanmamak için yüzlerini şal ve başörtüleri ile kapatmaya çalışmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Detaylar haberimizde..
Burdur’un Bucak ilçesinde 3 milyon TL değerinde kamyon lastiği çalındı. Emniyet güçlerinin hızlı müdahalesiyle şüpheli yakalanarak tutuklandı. Detaylar haberimizde.
Antalya'da gece saatlerinde işyerine giren kimliği belirsiz şahsın masada bulunan 2 adet cep telefonunu ile kasa ve TİP kutusunda bulunan bir miktar parayı aldı.
Samsun İlkadım’da, 12 milyon 250 bin liralık hırsızlık olayının şüphelisi 24 yaşındaki kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)