Lugano Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Maç şifresiz mi?

Lugano Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor? Fenerbahçe'nin Lugano ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı D-Smart'ta! Maçın kanalı, şifre durumu ve yayınlanma saati hakkında tüm bilgiler burada!

Lugano Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Maç şifresiz mi?

Fenerbahçe'nin Lugano ile yapacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının yayın bilgileri belli oldu. Peki, Lugano Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor? Futbol severler ayrıca Lugano Fenerbahçe D-Smart Spor Smart şifresiz mi, şifreli mi merak ediyor. Futbol severler için maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve şifreli olup olmayacağı hakkında tüm detaylar burada.

Lugano Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor? Fenerbahçe'nin Lugano ile yapacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Peki, Lugano Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor? Futbol severler ayrıca Lugano Fenerbahçe D-Smart Spor Smart şifresiz mi, şifreli mi merak ediyor. İşte Lugano Fenerbahçe maçı yayın bilgisi haberimizde...

LUGANO FENERBAHÇE MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Lugano Fenerbahçe maçını D-Smart platformunda yer alan Spor Smart kanalı vermektedir. Lugano Fenerbahçe maçını Spor Smart kanalından canlı yayın ile izleyebilirsiniz.

LUGANO FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunun ilk ayağında Fenerbahçe'nin İsviçre temsilcisi Lugano'ya konuk olacağı maç, yarın D-Smart ile D-Smart GO'dan canlı yayınlanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, iki kez 'Devler Ligi' şampiyonluğunu kazanan yeni teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho önderliğinde Fenerbahçe, Avrupa arenasında ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin Lugano ile Thun Arena'da oynayacağı sezonun ilk resmi maçı, yarın 21.30'da Türkiye'de sadece D-Smart ve D-Smart GO'dan canlı olarak yayınlanacak.

Maç yayını için hazırlıklarını tamamlayan yayıncı kuruluş, Aykut Aydın, Yağız Sabuncuoğlu ve Semih Sezerli'nin yorumcu olarak katılacağı 'Maça Doğru' programıyla 20.00'da izleyicileri maça hazırlayacak.

Spor Smart'tan yayınlanacak özel yayında ise Damla Uğurtürk ve Sezer Afşar, statta canlı bağlantılar ve röportajlarla maç öncesi son durumu aktaracak. Maçın anlatımında ise mikrofon başında Alp Özgen ve Emre Özcan olacak. Karşılaşma sonrası Mourinho'nun açıklamaları ve futbolcuların değerlendirmeleri, 'Maçın Ardından' programında ekrana gelecek.

Organizasyona en son 2008-2009 sezonunda katılan Fenerbahçe, Porto ve İnter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan hocası Mourinho ile rakiplerini eleyerek Devler Ligi'ne katılmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertililer, Lugano'yu elemesi durumunda sırasıyla 3'üncü ön eleme ve play-off turunda maçlar oynayacak.

Fenerbahçe-Lugano eşleşmesinin rövanşı, 30 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak.

kaynak: haberler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Fenerbahçe sahasında İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek.
Bölgesel

Fenerbahçe sahasında İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe UEFA ligi turunda galip geldiği maçın rövanşını sahasında lugano ile yapacak.

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü
3. Sayfa

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü

Burdur- Fethiye Karayolu'nda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin karşı şeritten gelen başka bir otomobilin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Isparta  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Isparta 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Isparta'da 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Isparta'da elektrikler kesilecek mi? Isparta'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya Elmalı  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya Elmalı 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Elmalı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Elmalı'da elektrikler kesilecek mi? Antalya Elmalı'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya Gazipaşa  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya Gazipaşa 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Gazipaşa 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Gazipaşa'da elektrikler kesilecek mi? Antalya Gazipaşa'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya Kaş  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya Kaş 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Kaş 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Kaş'ta elektrikler kesilecek mi? Antalya Kaş'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...