Burdur

MAKÜ Futbol Takımı Namağlup Şampiyon

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya Belek’te 16 -20 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen Futbol 2. Lig müsabakalarında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Futbol Takımı grubundaki tüm maçları kazanarak namağlup şampiyon oldu.

MAKÜ Futbol Takımı Namağlup Şampiyon

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya Belek’te 16 -20 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen Futbol 2. Lig müsabakalarında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ)  Futbol Takımı grubundaki tüm maçları kazanarak namağlup şampiyon oldu. 

İlk maçını İskenderun Teknik Üniversitesi’ne karşı oynayan MAKÜ, maçtan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. İkinci maçında grubun etkili takımlarından Afyon Kocatepe Üniversitesi ile karşılaşan MAKÜ Futbol Takımı, bu maçta da iyi bir performans sergileyip rakibini 3-1’lik skorla geçti. Üçüncü maçında da Sinop Üniversitesi’ni 4-0’la geçip, son maçta Yalova Üniversitesi’ne karşı 5-0’lık üstünlük kuran MAKÜ Futbol Takımı, grupta kalesinde 1 gol görüp rakip filelere 16 gol bırakarak Üniversiteler Arası Futbol 1. Lige yükselmeye hak kazandı.

Kupa töreninde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu adına konuşan Federasyon temsilcisi Müslüm Gülhan: “Turnuvada 2. olan Afyon Kocatepe Üniversitesi ve 3. olan Sinop Üniversitesi’ne emekleri için teşekkür ederim, ayağınıza sağlık. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi turnuvada çok iyi futbol oynayarak şampiyon oldu. Biz bütün maçlarını büyük bir zevkle takip ettik. Turnuvaya renk kattınız. Sizleri tebrik ediyor, Futbol 1. Ligi’nde başarılar diliyorum” diyerek kupayı MAKÜ Futbol Takımına takdim etti.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da sosyal medya hesabından: “Antalya’da devam eden Türkiye Üniversitelerarası 2. Lig Futbol Grup müsabakalarında, bitime bir maç kala şampiyonluğunu ilan ederek 1. Lig’e yükselen üniversitemiz futbol takımımızı ve teknik heyetimiz Doç. Dr. Cem Sinan Aslan, Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Korkmaz, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Haşim Akgül’ü tebrik ediyor, 1. Ligde kendilerine başarılar diliyorum” açıklamalarını yaptı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Afyonspor, konuk ettiği Van Spor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu.
Spor

Afyonspor, konuk ettiği Van Spor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 9. haftasında Afyonspor, konuk ettiği Van Spor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu.

Afyonspor evinde mağlup oldu
Spor

Afyonspor evinde mağlup oldu

TFF ikinci ligde mücadele eden Afyonspor, evinde karşı karşıya geldiği Esenler Erokspor'a 3 farkla yenildi.

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 20 Mayıs hava durumu
Bölgesel

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 20 Mayıs hava durumu

Burdur, Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni, Yeşilova 20 Mayıs Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 20 Mayıs hava durumu raporu

21 Mayıs Salı günü elektrik kesintisinden Bucak etkilenecek mi?
Bölgesel

21 Mayıs Salı günü elektrik kesintisinden Bucak etkilenecek mi?

Bucak'ta 21 Mayıs 2024 Salı günü elektrik kesintisi ar mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdurlular Dikkat! Elektrik Kesintisi yaşanacak
Bölgesel

Burdurlular Dikkat! Elektrik Kesintisi yaşanacak

Burdur'da 21 Mayıs 2024 Salı günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Oğuzhanspor yeniden BAL'da
Spor

Oğuzhanspor yeniden BAL'da

Bölgesel amatör Ligin gediklisi Bucak belediyesi Oğuzhanspor, yeniden BAL ligine çıktı.