Antalya

MATSO, emlak sektöründeki sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), emlak sektöründe faaliyet gösteren üyeleriyle bir toplantı düzenledi.

MATSO, emlak sektöründeki sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), emlak sektöründe faaliyet gösteren üyeleriyle bir toplantı düzenledi. Toplantıda, sektörün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’da emlak sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ile toplantı düzenlendi. Sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldığı MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör başkanlığında Oda binasında düzenlenen toplantıda kayıt dışılıkla mücadele, sektör çalışanları arasında etik davranışların geliştirilmesi, emlakçıların kurumlarda yaşadığı sorunlar, yeni imar alanlarının açılması ve sosyal medyada ilan yasağı gibi konular ele alındı. Ayrıca, emlak sektörünün daha sağlıklı bir şekilde gelişmesi için gerekli adımların atılması gerektiği vurgulandı. Sektör temsilcileri, sorunların çözümü için ortak hareket etmenin önemine dikkat çekerek, yerel ve ulusal düzeyde destek mekanizmalarının geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

“Sektörde yaşanan sorun ve talepleri çözmek için çaba gösteriyoruz”
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, emlak sektörünün en önemli sektörlerden biri olduğunu belirterek, sektörün sorunlarını ele almak ve çözüm yollarını değerlendirmek amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Güngör, Oda olarak tüm sektörlerdeki üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini vurguladı. Başkan Güngör, “Emlak sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sorun ve taleplerine büyük önem veriyoruz. Gerek sektörde faaliyet gösteren meclis ve komite üyelerimizden, gerekse üyelerimizin doğrudan bize ilettiği sorun ve taleplerle yakından ilgileniyoruz. Bölgemizde çözebileceğimiz talepler ve sorunlar için hemen girişimlerde bulunuyor, diğer sorun ve talepleri ise ilgili mercilere ileterek çözüm üretmek için çaba gösteriyoruz" dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da 10 gündür haber alınamayan adaman acı haber
3. Sayfa

Antalya'da 10 gündür haber alınamayan adaman acı haber

Antalya'da aynı evde şubat ayında annesini, 16 Mart'ta babasını kaybeden 51 yaşındaki Bahadır Yılmaz, aynı dairede ölü olarak bulundu.

Antalya'da tankere su dolduran yaşlı adamın cansız bedeni bulundu
3. Sayfa

Antalya'da tankere su dolduran yaşlı adamın cansız bedeni bulundu

Antalya'da tankere su doldurmak için gelen yaşlı adamın sulama kanalında cansız bedeni bulundu.

CW Enerji satış noktalarıyla bir araya geldi
Bölgesel

CW Enerji satış noktalarıyla bir araya geldi

CW Enerji, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren satış noktaları ile 15. CW Akademi MTS Çalıştayı 170. Eğitimi’nde buluştu.

Alanya Eski Meclis Salonu, öğrencilere 24 saat açık ders çalışma alanı oldu
Bölgesel

Alanya Eski Meclis Salonu, öğrencilere 24 saat açık ders çalışma alanı oldu

Alanya Eski Belediye Binası’ndaki Meclis Salonu, öğrencilerin 24 saat kullanabileceği bir ders çalışma alanına dönüştürüldü.

Muratpaşa Belediyesi, Kadın Kooperatiflerinin ürünlerini haftanın 7 günü satışa sunuyor
Bölgesel

Muratpaşa Belediyesi, Kadın Kooperatiflerinin ürünlerini haftanın 7 günü satışa sunuyor

Muratpaşa Belediyesi’nin kadın kooperatiflerine destek amacıyla hayata geçirdiği Kadın Kooperatifleri Ürün Satış Mağazası artık haftanın yedi günü hizmet veriyor.

Kepez Belediyesi, Ramazan'da mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşturdu
Bölgesel

Kepez Belediyesi, Ramazan'da mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşturdu

Kepez Belediyesi, Ramazan ayının 24. gününde Aktoprak, Aydoğmuş ve Varsak Karşıyaka Mahallesi sakinlerini iftar sofralarında buluşturdu.