MHP Burdur Milletvekilleri Servet Olpak, Andaç Özdemir ve Esma Özdaşlı Burdur'u karış karış gezmeye, vatandaşlar ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor.
Ziyaretler kapsamında Burdur Sanayisine giden Burdur Milletvekilleri Servet Olpak, Andaç Özdemir ve Esma Özdaşlı, burada işletmeleri tek tek gezerek esnaflarla ve sanayide bulunan vatandaşlarla buluştu.
Burdur'da hizmet veren MHP'li belediyelerin yaptıklarıyla herkesi gururlandırdığını Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Servet Olpak, Andaç Özdemir ve Esma Özdaşlı, Burdur'un tamamında üretkenliğin artırılmasıyla birlikte Burdur'un daha da büyüyeceğini dile getiriyorlar.
Burdur genelinde yaptıkları ziyaretler ile vatandaşların olumlu duygu ve düşüncelerini gördüklerini belirten MHP Milletvekili Adayları, " Hemşehrilerimize, MHP olarak Burdur'da her zaman yanlarında olduklarını söylüyoruz. Her zaman üretkenliği ön planda tuttuğumuzu anlattığımız vatandaşlarımıza yapacağımız çalışmaları tek tek aktarıyoruz. Bugün Burdur Sanayisinde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik, onlarla hasbihal ederek çözülmesini istedikleri sorunları dinleyerek çözüm önerilerimizi sunduk. Burdur için el ele vereceğiz." ifadelerini kullandılar.
Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili adayı Servet Olpak, 14 Mayıs milletvekilliği seçimi sonrasında açıklamada bulundu.
MHP Burdur Milletvekili Adayı Servet Olpak, Burdur'da Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi'nde oyunu kullandı.
Burdur'da seçime bir gün kala Dr. Devlet Bahçeli'nin katıldığı mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Ak Parti'nin Bucak yürüyüşü nedeniyle katılmadığı mitingte coşku had safhadaydı
14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesinde MHP'ye Burdur'da destekler gelmeye devam ediyor.
Burdur'un tanınmış iş adamlarından Osman DALGAR seçimlere birkaç gün kala tarafını açıkladı.
Gölhisar'da büyük yatırımları olan Kayalar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KAYA MHP'nin Gölhisar'da düzenlediği seçim programına katılarak Servet Olpak'a desteğini açıkladı.
Yorumlar (0)