Burdur

Milletvekili İzzet Akbulut'tan Hükümete Sert Eleştiriler

Burdur Bucak'ta düzenlenen CHP İlçe Kongresi, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'un çarpıcı konuşmasıyla büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Milletvekili İzzet Akbulut'tan Hükümete Sert Eleştiriler

Burdur Bucak'ta gerçekleştirilen CHP İlçe Kongresi'nde, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'un yaptığı çarpıcı konuşma gündemde geniş yankı uyandırdı. Akbulut konuşmasında, hükümetin politikalarına dair sert eleştirilerde bulundu.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Aktif İlçe Yönetimleri Parti Başarısının Anahtarıdır"

"Kıymetli partililerim bir önceki kongremizde ben il başkanı olarak aranızdaydım o günde partililerimize şunu söylemiştim bakın kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe başkanı olmak ilçe yöneticisi olmak ilçe kadın kolları başkanı olmak ilçe gençlik kolları başkanı olmak çok önemlidir. Çünkü orada aktif bir ilçe başkanı var ise orada aktif ilçe yönetimi var ise orada Cumhuriyet Halk Partisi başarılıdır demiştim  Türkiye'de nerde istediğimiz oy oranına ulaşamıyor isek gidip bakalım orada aktif bir ilçe yönetimini göremeyiz orada aktif bir ilçe kadın kolları başkanı yada gençlik kolları başkanı göremeyiz demiştim ve Bucak'ı Ahmet Sedat Oktay başkanımla ve değerli yönetimiyle hallaç pamuğu gibi dağıtacağız demiştim. Sıkmadık el bırakmayacağız çalmadık kapı bırakmayacağız gitmedik köy mezra bırakmayacağız demiştim ve beni kendisi ve yönetimi mahcup etmedi ve gerçekten de hep birlikte güzel bir seçim sonucu kazandık ve ben şunun iddiasın da bulunuyorum ki Ahmet Sedat Oktay gibi Türkiye de 500 tane ilçe başkanımız olsa şuna emin olun ki parti en az yüzde 35 oy alır.

"Parti İçi Birlik ve Çalışma Önemlidir"

Bugün falanca değişsin filanca gitsin filanca gelsin diyenler özellikle dikkat etmeliler Cumhuriyet Halk Partililer olarak delegeli mutlaka üyelik bilincimiz gereği muhakkak yerine getirmeliyiz. Çalışmalarımızı işte önümüz deki örnekteki başkanımız ve yönetimi gibi yapmalıyız önce kendimiz çalışmalıyız akabinde çalışmayan büyüklerimiz var ise onlarla ilgili değerlendirmeyi daha sonra yapmalıyız evet bir seçim değerlendirdik Burdur'da Bucak'ta muazzam derecede oy artışı yaptık ve tüm ilçelerimizde bugüne kadar almış en yüksek aldık yani 1980 sonrasında yapılan tüm seçimleri değerlendirdiğimizde 11 ilçesinde 194 köyünde alınmış en yüksek oy oranına ulaştık az önce söylediğim gibi daha fazla çalışacağız daha yüksek oylar alacağız muhakkak bunu gerçekleştireceğiz ve önümüzdeki yerel seçim var bu  yerel seçim sonuçlarına baktığımız zaman tabi  şuan içinde bulunduğumuz moral bozukluğundan dolayı psikolojik anlamda istediğimiz seviyede değiliz ama o gün alınan oy oranlarına baktığımız zaman aynı oranlarını yakalayabilirsek burdur belediyesi açık ara farkla yine cumhuriyet halk partisinden Yeşilova belediyesi yine açık ara farkla cumhuriyet halk partisinden çavdır belediyesi açık ara farkla cumhuriyet halk partisinden Tefenni belediyesi 100 oy kaldı Karamanlı belediyesi açık ara farkla Cumhuriyet Halk Partisinden, Bucak Belediyesi çok az kaldı 1500 yada 1000 oranlarında arttırırsak Bucak Belediyesi de Cumhuriyet Halk Partisinden olacak.

CHP Milletvekili İzzet Akbulut'tan Bakan Bak'a Sert Eleştiri

Geçen hafta Cuma günü Bakan Bak ilimizde bir ziyarette bulundu ve diyor ki işte ilimize şunları yapıldı bunlar yapıldı bir tane sporcu genç çıkıyor diyor ki bizim diyor bir tane spor merkezimiz var antrenman sahası eksiğimiz var diyor bakan bak ta cevap veriyor ölene kedersiz diyor kıymetli bakanıma şunu sormak istiyorum en az 50 ye yakın korumayla geldi bomba imha uzmanı dahi yanındaydı çoğunuz Google dan bakmasaydı bakan Bakı bilmezsiniz bile bırakın bombayı atmayı falan hemen bir saldırıda bulunmayı bakan bakı tanımıyoruz bile bakan bakın Burdur maliyetinden daha az bir maliyetli bir şey istiyor sporcu ama Burdura gelince ne yazık ki hep ödenekler kesiliyor. Bucak'a gelince ödenekler kesiliyor. Bucak'ta bu çok ama sosyal donanım anlamında en az istediği olmayan bir ilçe bunu söylediğimiz zaman ödenekler yok diyorlar ama bizler içinde bulunduğumuz bu durumdan kalkarsak, Bucak gibi Burdur gibi bir çok hemşerilerimizin sıkıntılarından kurtulabilmesi adına o iktidarın karşısına dimdik durabiliriz. Bu anlam da vatandaşlarımızı yanımızda olabilmesi adına artık üzerimizden çıkarıp şu toprağa kaldıralım şu ölü toprağı bir atalım artık ayağa kalkalım artık biraz daha fazla çalışalım.

Ben bu anlamda yeni seçilecek ilçe yönetimine ilçe başkanımız aynı ilçe başkanıma ve yönetimde başarılar diliyorum onlarla birlikte daha fazla bucak çalışmanın sözünü veriyorum daha fazla gitmedik köy bırakmamaya sıkmadık el bırakmamaya söz veriyorum ve bunu bütün Burdura yayacağız ve bir sonraki seçimde bu başarımızı daha fazla başarı koyacağız diyorum hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum."

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çiğ süt fiyatlarında artış yetersiz! Ne üretici ne tüketici memnun
Bölgesel

Çiğ süt fiyatlarında artış yetersiz! Ne üretici ne tüketici memnun

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada, süt fiyatlarına yapılan yüzde 8,5 oranındaki zammın yeterli olmadığını belirterek çiftçilerin ve süt üreticilerinin mali durumuna dikkat çekti.

İzzet Akbulut'tan  Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd'a Ziyaret
Bölgesel

İzzet Akbulut'tan Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd'a Ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Çavdır Belediye Başkanı Okan Kurd'u makamında ziyaret etti.

Başkan Yücel'e Milletvekilli Akbulut'tan ziyaret
Bölgesel

Başkan Yücel'e Milletvekilli Akbulut'tan ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Yeşilova Belediye Başkanı Ali Okun Yücel'i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Akbulut'tan Başkan Gümüş'e ziyaret
Bölgesel

Milletvekili Akbulut'tan Başkan Gümüş'e ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ü makamında ziyaret etti

Hülya Gümüş, Parti Yetkilileriyle Buluştu: Tebrik Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı!
Bölgesel

Hülya Gümüş, Parti Yetkilileriyle Buluştu: Tebrik Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı!

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili Sayın İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, Çavdır Belediye Başkanı Sayın Ali Okan Yücel, Yeşilova Belediye Başkanı Sayın Okan Kurd ve diğer parti yetkilileri ile bir araya gelerek yapılan tebrik ve teşekkür ziyaretlerine ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Heyetinden Başkan Meçikoğluna ziyaret
Bölgesel

Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Heyetinden Başkan Meçikoğluna ziyaret

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Danışman Deniz Tunç, Burdur Sevgi Çiçekleri Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Abdullah Bülbül ve İş İnsanı Aykut Minaz ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.