Burdur / Bucak

Milletvekili Mustafa Oğuz, mezun olduğu BAL’ın bahçesinde duyurdu

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Anadolu Lisesi ve diğer eğitim yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. İhale tarihleri ve detaylar burada.

Milletvekili Mustafa Oğuz, mezun olduğu BAL’ın bahçesinde duyurdu

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Anadolu Lisesi bahçesinde yapılacak olan ihale öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Anadolu Lisesi ve Burdur'da gerçekleştirilecek diğer Milli Eğitim Bakanlığı yatırımlarına değindi.

BUCAK ANADOLU LİSESİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Burdur Haberleri - Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, "Geçtiğimiz günlerde ilimizdeki milli eğitim devlet yatırımlarıyla ilgili bir açıklama yapmıştık. Öncelikle o gün açıkladığımız iki okul vardı ama dün bir okulumuzun daha ihale tarihi belli oldu. Şu anda bahçesinde bulunduğumuz, benim de 7 yıl eğitim gördüğüm Bucak Anadolu Lisesinin ihalesi 12 Ağustos’ta yapılacak. Merkez İbni Sina Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin ihalesi ise 8 Ağustos’ta yapılacak. Temmuz ayının sonunda ise Güzel Sanatlar Lisesi pansiyonu ve konferans salonunun da dahil olduğu üç binanın ihalesi 27 Temmuz’da gerçekleştirilecek." diye belirtti.

"BUCAK ANADOLU LİSESİ SPEKÜLASYONLARINI SONA ERDİRİYORUZ"

Milletvekili Mustafa Oğuz, ekonomik sıkıntılara rağmen, il ve ilçelerdeki okulların inşaatlarının elzem olduğunu Milli Eğitim Bakanlığına ilettiklerini ifade ederek, "Bucak Anadolu Lisesi birkaç yıl önce yıkıldı ve üzerine çok dedikodu üretildi. Ancak şimdi millet bahçesi ya da belediye binası gibi spekülasyonları sona erdiriyoruz ve okulun ihale tarihini belirledik," dedi.

BURDUR'DA YATIRIM PROGRAMLARINDA HANGİ OKULLAR YER ALIYOR?

Burdur genelindeki devlet yatırım programında yer alan diğer projeler hakkında da bilgi veren Oğuz, "Merkezde dört okul, merkezi özel eğitim uygulama merkezi, 200 kişilik ortaöğretim pansiyonu, Burdur Spor Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Gölhisar’daki iki okulun da ihalesi yapılacak. Ayrıca Yeşilova’da çok programlı Anadolu Lisesi ve diğer temel eğitim yatırımları da 2024 yatırım planında bulunuyor," ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ YAPIMI TAMAMLANAN OKULLARI SIRALADI

Yapımı tamamlanan okulları da sıralayan Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Karamanlı Ali Ulvi Kurucuoğlu Ortaokulu, Bucak Top Anaokulu, ve Oğuzhan Anaokulunun yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu belirtti. Mustafa Oğuz, "Bucak Oğuzhan Anaokulu, Rehberlik Araştırma Merkezi olarak hizmet verecek. Rehberlik Araştırma Merkezi de Abdurrahman Taş Rehberlik Araştırma Merkezi olarak anılacak," dedi.

Burdur genelinde devam eden 7 Milli Eğitim projesi olduğunu ve bu projeleri yakından takip ettiklerini belirten Oğuz, Burdur’un ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

"BİZLER HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN MİLLETVEKİLİ OLDUK"

Mustafa Oğuz, açıklamalarını Burdur ve ilçelerindeki vatandaşlara seslenerek tamamladı: "Bizler hemşehrilerimize hizmet etmek için milletvekili olduk, siyasetçi olduk. Belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte Burdur'un ortak paydamız olması için ne gerekiyorsa yapacağız ve yatırımları takip edeceğiz."

BURDUR'DA OKULLARIN İHALE TARİHİ TAKVİMLERİ

Bucak Anadolu Lisesi: 12 Ağustos

Merkez İbni Sina Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi: 8 Ağustos

Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonu ve Konferans Salonu: 27 Temmuz

Bu kapsamda Bucak Anadolu Lisesi ve diğer eğitim yatırımları için önemli adımlar atılmaya devam ediyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur ve ilçelerine 73 doktor atanacak!
Bölgesel

Burdur ve ilçelerine 73 doktor atanacak!

118. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasıyla Burdur’a 73 yeni doktor atanacak. Mustafa Oğuz, 'Yeni atamalar Burdur'umuza hayırlı olsun.' dedi.

Burdur'da İbn-i Sina Lisesi inşaatı başlıyor! İşte proje ihale bedeli
Bölgesel

Burdur'da İbn-i Sina Lisesi inşaatı başlıyor! İşte proje ihale bedeli

Burdur'a 16 derslikli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılıyor. Mustafa Oğuz, inşaatın ivedilikle başlayacağını ve halkın hizmetine sunulacağını duyurdu.

24 derslikli Bucak Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor! İşte ihale bedeli
Bölgesel

24 derslikli Bucak Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor! İşte ihale bedeli

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesinde 24 derslikli Anadolu Lisesi'nin yeniden inşası için ihale sürecinin tamamlandığını açıkladı. Proje bedeli 62.874.250,00 TL olarak belirlendi.

Mustafa Oğuz’dan TBMM’de konut aidatlarına dikkat çeken konuşma
Bölgesel

Mustafa Oğuz’dan TBMM’de konut aidatlarına dikkat çeken konuşma

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, TBMM’de konut ve iş yeri aidat artışlarının vatandaşlara olan etkisini vurguladı, yerel düzeyde çözüm önerdi.

Burdur İl Özel İdaresi'nden köylere hizmet! Tefenni-Sazak Köyü yolu asfaltlandı!
Bölgesel

Burdur İl Özel İdaresi'nden köylere hizmet! Tefenni-Sazak Köyü yolu asfaltlandı!

Burdur İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen Tefenni-Sazak Köyü yol çalışmaları tamamlandı. Yeni yolla birlikte köy halkı daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı elde etti. Mustafa Oğuz, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü inşaatı başlıyor! Yeni yapı ruhsatı teslim alındı
Bölgesel

Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü inşaatı başlıyor! Yeni yapı ruhsatı teslim alındı

Bucak İlçe Tarım Müdürü İrfan Samur ve Veteriner Hekim Hüseyin Erdem, Ankara’da yeni bina için yapı ruhsatını teslim aldıktan sonra Milletvekili Mustafa Oğuz'u ziyaret etti. İnşaat kısa sürede başlayacak.