Burdur

MİLLETVEKİLİ UĞUR İL VE İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANLARI İLE VİDEO KONFERANSLA DEĞERLENDİRME YAPTI

HİZMETLERİMİZİ ARA VERMEDEN SÜRDÜRECEĞİZ

MİLLETVEKİLİ UĞUR İL VE İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANLARI İLE VİDEO KONFERANSLA DEĞERLENDİRME YAPTI

HİZMETLERİMİZİ ARA VERMEDEN SÜRDÜRECEĞİZ

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, evinden düzenlenen video konferans aracılığı ile İl ve İlçe Başkanları ile durum değerlendirmesinde bulundu.

“BURDUR MERKEZ VE İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK”

İl ve İlçe Teşkilatlarımız Covid-19 ile mücadele de bölgelerde yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yaptıklarını belirten AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur “ ‪Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek başlattığı kampanya ve kendisinin talimatları doğrultusunda AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımızın korona virüs tedbirleri kapsamındaki çalışmalarını istişare ettik. Burdurlu hemşehrilerinin durumlarını sorduk ve tedbirlere uyulmasını, evlerinde kalarak bizlere destek verdikçe bu salgını aşacağız. Hemşehrilerimize de duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Vatandaşımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. Burdurumuz’da yapılan çalışmalardaki eksikleri de irdeleyerek yapılması gereken çalışmaları değerlendirdik.  Bizler; sizler için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hayatı normale dönüştürebilmek için devlet-millet el ele dayanışmamız devam edecektir. Burdurumuz içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte yapılan mücadele çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Burdur Milletvekili Yasin Uğur’un evinden düzenlediği video konferansa Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Gölhisar İlçe Başkanı Mevlüt Erdem, Kemer İlçe Başkanı Mustafa Aktürk, Çeltikçi İlçe Başkanı Ahmet Ali Akyel, Karamanlı ilçe Başkanı Ömür Karakaya, Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Tefenni İlçe Başkanı Fatih Özcan, Yeşilova İlçe Başkanı Ercan Çetinkaya, Çavdır ilçe Başkanı Adem Göçer, Altınyayla İlçe Başkanı Ahmet Sipahi katıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bakan Mehmet Fatih Kacır Burdur'a geliyor!
Bölgesel

Bakan Mehmet Fatih Kacır Burdur'a geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 27 Mart Perşembe günü AK Parti Burdur İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. İşte programın detayları.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Ankara’da temaslarda bulundu
Bölgesel

AK Parti Burdur Milletvekilleri Ankara’da temaslarda bulundu

AK Parti Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Ankara’da önemli temaslarda bulunarak Burdur’a yönelik yatırımları görüştü. İş birliği süreci hızlanıyor!

AK Parti Burdur Kadın Kolları 7. dönem yürütme kurulu belli oldu
Bölgesel

AK Parti Burdur Kadın Kolları 7. dönem yürütme kurulu belli oldu

AK Parti Burdur İl Kadın Kolları Başkanı Cennet Özalp Tanrıöver, AK Parti Burdur Kadın Kolları 7. dönem yürütme kurulunu açıkladı. İşte Yeni yürütme kurulu listesi...

Burdur'da coşkulu kongrede Cennet Özalp Tanrıöver yeniden başkan
Bölgesel

Burdur'da coşkulu kongrede Cennet Özalp Tanrıöver yeniden başkan

AK Parti Burdur Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'nde, Cennet Özalp Tanrıöver yeniden başkan seçildi. Cennet Özalp Tanrıöver kimdir? Detaylar haberimizde!

AK Parti Burdur İl Yürütme Kurulu belli oldu
Bölgesel

AK Parti Burdur İl Yürütme Kurulu belli oldu

AK Parti Burdur İl Yürütme Kurulu açıklandı! Başkan Mustafa Özboyacı liderliğinde güçlü isimler görev aldı. İşte yeni dönemin kadrosu

Burdur’da 2024 yılı yatırımları Eğitim, Sağlık ve Tarıma büyük destek
Bölgesel

Burdur’da 2024 yılı yatırımları Eğitim, Sağlık ve Tarıma büyük destek

Burdur İl Özel İdaresi’nin 2024 yılında gerçekleştirdiği yatırımlar ve destek projeleri, Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz tarafından kamuoyuna duyuruldu.