Burdur Valisi Türker Öksüz, Şehit Aileleri ve Muhtarlarla görüşerek talep ve sorunlarını dinledi.
Yoğun programı arasında randevu kabullerine devam eden, düzenli olarak Muhtarlarla görüşen Vali Öksüz, bugün ziyarette bulunan iki şehit ailesini kabul etti, encümen toplantısı sonrası muhtarları dinledi.
Yeşilova Sazak Köyünde ikamet eden Şehidimiz Süleyman Efek'in annesi Fatma Efek ile Çeltikçi ilçesi Bağsaray Köyü'nde ikamet eden Şehidimiz Hüseyin Mertoğlu'nun babası Ali Mertoğlu'nu makamında kabul eden Vali Öksüz, bir süre kıymetli şehit aileleri ile görüşerek hasbihal etti. Talep ve sorunlarını dinledi.
Düzenli olarak Encümen Toplantıları sonrasında Muhtarlarla görüşmeye devam eden Vali Öksüz, öğleden sonra İl Özel İdaresinde başkanlık ettiği toplantı sonrası Kuruçay Köyü Muhtarı Hasan Uyanık, Akyaka Köyü Muhtarı Bekir Yıldız, Çendik Köyü Muhtarı İsmail Vanlıoğlu ve Aşağı Müslümler Köyü Muhtarı Hasan Sadıç'la görüşerek, köyleriyle ilgili ilettikleri taleplerini dinledi.
Sinop'un Türkeli ilçesinde muhtarlara hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) üyeleri, Sinanpaşa’ya bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi, çözüm yollarını değerlendirdi. Detaylar haberimizde..
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi.
CHP Bucak İlçe Başkanlığı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Av. Ahmet Sedat Oktay ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş, muhtarların taleplerini dinleyerek iş birliğinin önemini vurguladı.
Burdur’un Bucak ilçesinde, Gümüş Bahçe'de düzenlenen etkinlikte Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve yerel yöneticiler, muhtarlarla bir araya gelerek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Detaylar burada!
Korkuteli’nin yayla mahalle muhtarları Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ile Antalya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, mahallelerindeki taleplerini ve sıkıntılarını anlattılar.
Yorumlar (0)