AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak'ta köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.
Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz beraberinde Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl ve İncirdere Köyü Muhtarı Oğuzhan Eroğlu ile bir araya gelerek köyün ihtiyaçları ve devam eden yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Köy halkının taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini sunan Milletvekili Mustafa Oğuz, görüşmenin ardından yaptığı açıkalamada, "İncirdere Köyü’nde hemşehrilerimizle buluştuk. Bucak İlçe Başkanımız Osman Taşkın, İl Genel Meclisi Üyemiz İbrahim Avcıl ve Muhtarımız Oğuzhan Eroğlu ile birlikte köyümüzün ihtiyaçlarını ve yatırımları değerlendirdik. Nazik misafirperverlikleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum," dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Karamanlı’da yapımı tamamlanan Cumhuriyet Ortaokulu’nun öğrencilerle buluşmaya hazır olduğunu açıkladı.
Ankara’da düzenlenen iftar programında tarım ve hayvancılık sektörünün geleceği masaya yatırıldı. Bakan Yardımcısı Gümen ve vekiller katıldı.
Burdur Merkez Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin 1. etabı için ihale 10 Nisan 2025’te gerçekleştirilecek.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur'u ziyaret ederek Burdur'daki konut ve kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. TOKİ desteği sürecek!
Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Yunus Emre Mahallesi'nde yapılan 4. Etap TOKİ projesinin inşaat sürecinin başladığını duyurdu. Detaylar haberimizde!
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek Burdur'un taleplerini iletti.
Yorumlar (0)