Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) milletvekili genel seçimi kesin sonuçlarını ilanının ardından TBMM Genel Kurulu, Meclis İçtüzüğü'ne göre, bugün saat 14.00'te çağrısız toplandı.
Yeni yasama döneminin ilk birleşiminde milletvekilleri yemin ediyor. Genel Kurulun ilk birleşimini, MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, en yaşlı üye sıfatıyla TBMM Geçici Başkanı olarak yönetiyor.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz da, TBMM Genel Kurulu toplantısında milletvekilli yeminini etti.
Yeminin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Mustafa Oğuz, " Yüce milletimizin iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde büyük Türk Milleti önünde yeminimizi ettik. Rabbim muvaffak eylesin." ifadelerini kullandı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek Burdur'un taleplerini iletti.
Burdur Şeker Fabrikası, 2024-2025 kampanya döneminde pancar ekicilerine toplam 832 milyon TL ödeme yaptı. Detaylar için tıklayın!
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Sağlık Bakanı Memişoğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede hastane statüsü değişikliği, ağız ve diş sağlığı yatırımları ve personel takviyesi taleplerini gündeme getirdi.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Engelliler Derneği'ni ziyaret ederek meyve kurutma projesini inceleyerek bilgi aldı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Söğüt’te esnafı ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi. Milletvekili Mustafa Oğuz, taleplerin takipçisini olacaklarını söyledi.
Burdur'un Bucak ilçesi, yeni bir atıcılık poligonuna kavuşuyor. Milletvekili Mustafa Oğuz’un girişimleriyle sporcular için yeni poligonun yapılması adına söz alındı.
Yorumlar (0)