My Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tek

Burdur'un Bucak ilçesinde My Novva Akademi, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. 1. sınıftan 5. sınıfa kadar etüt hizmeti, klinik psikolog hizmeti, çeşitli atölyeler ve daha fazlası My Novva Akademi'de!

My Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tek

My Novva Akademi Görkemli Bir Açılışla Hizmete Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesinde My Novva Akademi, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Açılışta My Novva akademi müdürü Yasemin Naz tarafından yapılan açıklamada, merkezin kişisel girişim merkezi olarak faaliyet göstereceği ve 1. sınıftan 5. sınıfa kadar öğrencilere hafta içi etüt hizmeti sunacağı belirtildi.

My Novva Akademi, aynı zamanda Burdur, Isparta ve Antalya bölgelerinde klinik psikolog hizmeti veren tek merkez olma özelliğini taşıyor.

Haftasonları çocuklar için çeşitli atölyeler düzenlenecek olan merkezde, satranç, zeka oyunları, hızlı okuma, dikkat ve zeka, resim, yabancı dil gibi birçok alanda eğitim verilecek.

My Novva Akademi, kişisel gelişime büyük önem veriyor ve özellikle çocukların kişisel gelişimlerini ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

Adres: Mehmet Akif Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı A:11 (Burdur Yolu üzerinde, kahvelerden sonra Burdur'a dönüşte sağ tarafta)

Telefon: 501 105 10 98

My Novva Akademi, tüm öğrenci ve velileri merkezine bekliyor.

My Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tekMy Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tek

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak’ta Bir İlk! Yeni Nesil Akademi MY NOVVA AKADEMİ Açıldı
Tanıtım

Bucak’ta Bir İlk! Yeni Nesil Akademi MY NOVVA AKADEMİ Açıldı

Burdur Bucak'ta faaliyete geçen MY NOVVA AKADEMİ, ilkokul öğrencileri için benzersiz bir eğitim deneyimi sunuyor. Sabah ve akşam grupları olarak ayrılan programlar, öğrencilere etüt, sosyal, fiziksel ve eğitsel aktivitelerle dolu bir gün geçirme fırsatı tanıyor.

Vatandaşlara müjde; Ortaklar’da ikinci pazar açılacak
Yaşam

Vatandaşlara müjde; Ortaklar’da ikinci pazar açılacak

Germencik ilçesinin en büyük mahallesi Ortaklar’da Mayıs ayında ikinci pazar kuruluyor. Germencik Belediye Başkanı Zencirci, pazarcı esnafının ve mahalle sakinlerinin talebine olumlu cevabı sevinçle karşılandı.

Gölhisar'da Sulama Sezonu Açılış Tarihi Belli Oldu
Bölgesel

Gölhisar'da Sulama Sezonu Açılış Tarihi Belli Oldu

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, kuraklık nedeniyle 22 Nisan'da Yapraklı Barajı'ndan sulama suyu verileceğini açıkladı. Sulama sezonu ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Elazığ'da 'Empati Parkuru' törenle açıldı
Etkinlik

Elazığ'da 'Empati Parkuru' törenle açıldı

Elazığ Hipodromu'nda bulunan Geri Dönüşüm Parkı, Tıbbi Aromatik Eğitim Parkı ve açık hava tiyatrosu gibi sosyal alanlara bir yenisi daha eklendi. Engelli bireylerin karşılaştığı zorlukları anlamak ve anlatmak için Empati Parkuru bugün düzenlenen törenle açıldı.

Afyonkarahisar'da Kaymakam Han kütüphane açılışına katıldı
Bölgesel

Afyonkarahisar'da Kaymakam Han kütüphane açılışına katıldı

Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Atlıhisar Ortaokulu'nda kütüphane açılışına katıldı.

Mudanya Müftülüğü Lokman Hekim Camii, Yarın Resmi Olarak Açılıyor - Haberler
Bölgesel

Mudanya Müftülüğü Lokman Hekim Camii, Yarın Resmi Olarak Açılıyor - Haberler

Bursa’nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi'nde inşası tamamlanan Mudanya Müftülüğü Lokman Hekim Camii, yarın ibadete açılıyor.