Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!

Novva Akademi tarafından bugün düzenlenen Satranç şenliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Detaylar haberimizde...

Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!

Novva Akademi tarafından bugün düzenlenen Satranç şenliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Veli ve öğrencilerden büyük bir ilgi gören Satranç Şenliğine katılan tüm öğrencilere madalya verildi. Turnuva boyunca öğrenciler hem satranç oynamanın heyecanını yaşadılar hem de eğlenceli vakit geçirdiler. Samimi bir ortamda vakit geçiren veli ve öğrencilere ikramlar da sunuldu.
Turnuvanın ilk üç sırasına giren öğrenciler, ödüllerin yanı sıra Yaz Satranç Kampı'na erken kayıt indirimi ve yüzde 10 ek indirim kazandılar.

Birinci olan öğrenciye ise 500 TL'lik hediye çeki takdim edildi.

Novva Akademi'nin Yaz Satranç Kampı 1-12 Temmuz ve 5-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Kampta oyun sonu taktikleri, taktik motifler ve hesaplama teknikleri, açılış teknikleri, oyun ortası ve strateji gibi konularda özel müfredat ile eğitim verilecek. Her gün 2 saat konu anlatımı, 1 saat soru çözümü ve 1 saat oyun pratiği olmak üzere haftada 20 saat, toplamda 80 saat eğitim verilecek.

Satranç becerilerinizi geliştirmek ve unutulmaz bir yaz kampı deneyimi yaşamak için Novva Akademi'ye katılın!

Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!Novva Akademi Satranç Şenliği'nde Heyecan Dolu Anlar!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak My Novva Akademide büyük yaz okulu başlıyor
Tanıtım

Bucak My Novva Akademide büyük yaz okulu başlıyor

Eğitim alanında fark yaratan My Novva Akademi, 1 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında büyük bir yaz okulu programı düzenliyor! Detaylar burada...

My Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tek
Tanıtım

My Novva Akademi Bucak'ta Açıldı! Bölgede ilk ve tek

Burdur'un Bucak ilçesinde My Novva Akademi, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. 1. sınıftan 5. sınıfa kadar etüt hizmeti, klinik psikolog hizmeti, çeşitli atölyeler ve daha fazlası My Novva Akademi'de!

Bucak’ta Bir İlk! Yeni Nesil Akademi MY NOVVA AKADEMİ Açıldı
Tanıtım

Bucak’ta Bir İlk! Yeni Nesil Akademi MY NOVVA AKADEMİ Açıldı

Burdur Bucak'ta faaliyete geçen MY NOVVA AKADEMİ, ilkokul öğrencileri için benzersiz bir eğitim deneyimi sunuyor. Sabah ve akşam grupları olarak ayrılan programlar, öğrencilere etüt, sosyal, fiziksel ve eğitsel aktivitelerle dolu bir gün geçirme fırsatı tanıyor.

Merinos Tuğra Halı'da dev kampanya! Bu fiyatlar kaçmaz
Tanıtım

Merinos Tuğra Halı'da dev kampanya! Bu fiyatlar kaçmaz

Burdur Bucak'ta halı ihtiyacınız mı var? Merinos Tuğra Halı, yepyeni ve dopdolu bir kampanyayla karşınızda! Bu kaçırılmayacak fırsatı kaçırmayın!

Uygun fiyata lezzeti tadın! Hemen arayın siparişinizi verin
Tanıtım

Uygun fiyata lezzeti tadın! Hemen arayın siparişinizi verin

Gülköy Pide Salonu, Bucak'ta uygun fiyatlarla pide ve kebap keyfi sunuyor! 1.5 kıymalı pide, 1.5 kaşarlı pide, 1 etli ekmek, 1 kuşbaşılı pide, Burdur şiş, tavuk şiş, Adana kebap, Urfa kebap, ayran, salata ve tatlı sadece 140 TL!

Bucak Mabel Güzellik Merkezi'nde Temmuz'a özel dev kampanya!
Tanıtım

Bucak Mabel Güzellik Merkezi'nde Temmuz'a özel dev kampanya!

Bucak Mabel Güzellik Merkezi Temmuz ayına özel muhteşem kampanyalar ile karşınızda! Lazer epilasyonda %50 indirim, cilt bakımı, G5, soğuk lipoliz ve kalıcı makyaj işlemleri için cazip fiyatlar... Hemen arayın ve randevunuzu alın!