Elazığlı merhum teknik direktör Ömer Faruk Gökçe’nin isminin verildiği gelişim semineri tamamlandı.
TFF ve TÜFAD iş birliğinde yapılan sürekli gelişim seminerlerinin üçüncü ve son olanı Elazığ’da gerçekleştirildi. Amatör Spor Evi Konferans Salonunda yapılan seminere UEFA A, TFF A, UEFA B, TFF A Kaleci, UEFA Elit A belgesine sahip 50 antrenör katılım sağladı. Seminere Elazığ’ın yetiştirdiği antrenörlerden merhum Ömer Faruk Gökçe’nin adı verilerek vefa örneği gösterildi. Muş Alpaslan Üniversitesi BESYO Dekanı Prof. Dr. Alper Karadağ futbol taktiksel beceri konusunda eğitmen olarak katılım sağladı. Seminerde konuşma yapan Elazığ TÜFAD Şube Başkanı Prof. Dr. Ercan Gür, Kurucu Başkan merhum Münir Yılmaz’dan miras kalan vefa örneğini devam ettirmeye kararlı olduklarını, bu vesile ile merhum Ömer Faruk Gökçe’nin ismini seminere vererek, rahmet ve minnetle andığını belirterek, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.
Seminere merhum antrenör Ömer Faruk Gökçe’nin ailesi ve yakınları da katılım gösterdi. İHA
Siirt Vali Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Erzincan Çayırlı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Siirt Vali Yardımcısı olarak atandı.
Çayırlı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti . Hatay Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe , Erzincan Çayırlı Kaymakamı olarak atandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, refüj bordürlerine çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Manavgat çevreyolu köprüsü altında hafif ticari aracın refüje çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Manavgat'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü karşı şeride geçerek kamyona çarptı.
17 Mart Salı Denizli'de su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
Yorumlar (0)