Burdur / Bucak

Orman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, orman yollarının yangınla mücadele ve korunma için önemini vurguladı. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Orman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, orman yollarının önemine dikkat çekildi. Ormanların etkin korunması ve olası yangınlara hızlı müdahale edilebilmesi için orman yollarının yapım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği belirtildi.

Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Keser, Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Aktaş, Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy ve teknik personelin katılımıyla Bucak Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde yürütülen orman yolu yapım çalışmaları incelendi. Yapılan incelemelerin ardından heyet, Pamucak İlk Müdahale Ekibini ziyaret edilerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Orman yollarının yapımı, yangınla mücadele ve ormanların korunması için büyük bir önem taşıyor. Bu yollar, yangın anında ekiplerin hızlı ve etkili müdahale edebilmesini sağlarken, aynı zamanda orman alanlarının daha iyi denetlenmesine de imkan tanıyor.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, orman yollarının yapım çalışmalarının devam edeceğini ve bu konuda gerekli tüm önlemlerin alınacağını belirterek, "Ormanlarımızı korumak ve yangınlara karşı daha etkin müdahale edebilmek için orman yolları yapım çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapılan incelemelerde de gördüğümüz gibi, teknik personelimiz büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerine yer verdi.

Orman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendiOrman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendiOrman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendiOrman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendiOrman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendiOrman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendiOrman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bolu’nun Mengen ilçesine 12 kilometrelik orman yolu
Yaşam

Bolu’nun Mengen ilçesine 12 kilometrelik orman yolu

Bolu’nun Mengen ilçesindeki ormanlık alanlarda 12 kilometrelik orman yolu açılarak, muhtemel orman yangınlarına daha hızlı müdahale edilmesi planlanıyor.

Orman yolu yapımı devam ediyor
Bölgesel

Orman yolu yapımı devam ediyor

Balıkesir’in Manyas ilçesinde geçen yıl yapılan orman yolunun bu yıl ise üst yol yapımı gerçekleştirildi.

Bucak'ta orman yolu yapımı başladı
Bölgesel

Bucak'ta orman yolu yapımı başladı

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Taşyayla Köyü ile Dereboğazı Asfaltı arasında başlatılan Orman Yolu Üst Yapı (Stabilize) çalışmalarının ormancılık faaliyetlerine ve bölge ulaşımına katkısını açıkladı.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Emekli Buluşmasına Davet!
Bölgesel

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Emekli Buluşmasına Davet!

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü, 14 Mayıs 2024 Salı günü saat 12:00'de emekli personelleri buluşmaya davet ediyor. Buluşma işletme müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde.

Bucak'ta Yangının İzleri Silindi, Orman Yeniden Yeşerdi
Bölgesel

Bucak'ta Yangının İzleri Silindi, Orman Yeniden Yeşerdi

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü, 2021 yılında çıkan ve büyük bir yıkıma neden olan yangının izlerini sildi. Yangından zarar gören alan, yoğun bir çalışma ile yeniden ormanlaştırıldı. Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, hava güçlerinin önemini vurgulayarak, ekipman ve araç filosunun da güçlendirildiğini açıkladı.

Bucak'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı
Bölgesel

Bucak'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde Milli Ağaçlandırma Günü'nde Geleceğe nefes etkinliği kapsamında binlerce fidan ücretsiz dağıtımı yapıldı.