Trabzon

Ortahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı 3. oturumu yapıldı

Ortahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı 3. oturumu, Belediye Başkanı Ahmet Kaya yönetiminde gerçekleştirildi.

Ortahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı 3. oturumu yapıldı

Ortahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı 3. oturumu, Belediye Başkanı Ahmet Kaya yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda 2023 Yılı Mali İdare Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı'nın müzakeresi yapıldı.
Ortahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı 3. oturumunda, 2023 Yılı Mali İdare Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı'nın müzakeresi yapıldı. Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Temel Çoban, komisyondan gelen teklifi madde medde okumak suretiyle meclise bilgi verdi. Yapılan bilgilendirmenin ardından 2023 Yılı Mali İdare Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı, meclis üyelerinin isimlerinin tek tek okunması suretiyle oylandı. 2023 Yılı Mali İdare Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı, meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

Gelir bütçesinin yüzde 88'i, gider bütçesinin yüzde 96,29'u gerçekleşti
Gelir Bütçe Dağılımı ve Gerçekleşme Oranı, 2023 Mali Yılı Tahmini Gelir Bütçesi 799 milyon TL, net tahsilat tutarı 793 milyon 583 bin 310 TL olup, tahmini bütçenin yüzde 88,00’ı gerçekleşmişti. Gider Bütçe Dağılımı ve Gerçekleşme Oranı ise; 2023 Yılı Mali Tahmini Gider Bütçesi 799 milyon TL olarak tahmin edilmiş, 198 milyon TL ek ödenek ile toplamı 997 milyon TL olup gerçekleşen gider bütçesi ise 968 milyon 904 bin 717 TL olup, tahmini bütçesin yüzde 96,29’u gerçekleşmişti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Güçlü Kadınlar Işıltı Paneli yapıldı
Etkinlik

Güçlü Kadınlar Işıltı Paneli yapıldı

VM Medical Park Samsun Hastanesi’nin düzenlediği etkinlik, Medikal Direktör Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu’nun moderatörlüğünde yapıldı.

BUCAK’TA KAYGILI VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ
Bölgesel

BUCAK’TA KAYGILI VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Sınav senesinde kaygılı veliler için Makü BGM&ATFL İşbirliği protokolü çerçevesinde Adem Tolunay Fen Lisesi organizatörlüğünde çocuğu sınava girecek tüm veliler için keyifli bir açık oturum 11 Aralık 2019 çarşamba günü saat 19.00 da Bucak kültür merkezinde yapıldı .

Burdur'daki asbestli borular değişecek! Oy birliğiyle onay çıktı
Yerel Yönetim

Burdur'daki asbestli borular değişecek! Oy birliğiyle onay çıktı

Burdur Belediyesi, asbestli su borularının değiştirilmesi için İller Bankası’ndan sağlanacak krediye onay aldı. Sağlık odaklı projeyle altyapı yenilenecek.

Kepez Belediyesi Şubat Meclis toplantısında deprem tedbirleri ve yeni projeler görüşüldü
Bölgesel

Kepez Belediyesi Şubat Meclis toplantısında deprem tedbirleri ve yeni projeler görüşüldü

Kepez Belediyesi'nin Şubat ayı meclis toplantısında 6 Şubat depremine değinen Başkan Mesut Kocagöz, "İstanbul'daki KİPTAŞ örneğini, Kepez'de KEPTAŞ olarak kurduk.

ALTSO Ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı
Bölgesel

ALTSO Ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Bucak Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine 4 milyon TL destek
Bölgesel

Bucak Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine 4 milyon TL destek

Bucak Belediye Meclisi, amatör spor kulüplerine yapılacak yardımları oy birliğiyle karara bağladı. 2024 yılında 4 milyon 88 bin TL’lik destek sağlanacak.