AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, görevinden ayrıldığını duyurduğu açıklamasında, hemşehrilerine hitap ederek görev süresince yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Görevine başladığı ilk günden itibaren, sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını belirten Taşkın, makamı hiçbir zaman kişisel çıkarları için kullanmadığını vurguladı.
Görev süresi boyunca milletine hizmet etmeyi bir öncelik olarak gördüğünü belirten Taşkın, "Makamlar gelip geçicidir, ancak dava kalıcıdır" ifadelerini kullanarak, Ak Parti'nin davasına sadık kalarak yoluna devam edeceğini söyledi.
18 aylık başkanlık sürecinde iki önemli seçim süreci geçirdiklerini hatırlatan Taşkın, "Her ne kadar hayal ettiğimiz başarıyı elde edememiş olsak da, teşkilatım ve ben elimizden geleni yaptık. Başarı da başarısızlık da ekip işidir, ancak başarısızlığı kendime ad ettim" diyerek, sonuçların sorumluluğunu üstlendi.
Osman Taşkın, görev süresi boyunca kendisine destek olan il başkanından, milletvekillerine kadar tüm teşkilat arkadaşlarına teşekkür ederek, "Bana gösterdiğiniz dostluk ve özverili çalışmalarınız için minnettarım. Bir kardeşiniz olarak aynı dava için mücadeleye devam edeceğim" dedi. Son olarak hemşehrilerinden helallik istedi ve hakkını helal ettiğini belirtti.
AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, BELPAŞ A.Ş.’deki yönetim değişikliği sonrası açıklama yaparak, şirketin siyasetten bağımsız ve şeffaf yönetilmesi gerektiğini vurguladı.
AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ü ziyaret etti. Görüşmede beldeye yönelik projeler ele alındı.
AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve yönetim kurulu, CHP Bucak İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bucak'ta gerçekleşen ziyaret, vatandaşlardan olumlu tepki aldı.
AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Burdur İl Özel İdaresi’nin 2025 yılı bütçesinin tamamlandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerinin destekleriyle belirlenen bütçenin Bucak ilçesine önemli katkılar sağlayacağı açıklandı.
CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktur ve yöneticilerle birlikte AK Parti Bucak İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. #Bucak #Siyaset #CHP #AK Parti #Burdur Haber
AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay'ın asfalt teklifi ve su sorunu hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.
Yorumlar (0)