BİLECİK (İHA) - Paraguay Büyükelçisi Armağan İnci Ersoy ve Gana Büyükelçisi Özlem Gülsün Ergün Ulueren Osmaneli ziyaret etti.
İkili, Osmaneli MYO Aşçılık Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerin hazırladığı Osmanlı ve Osmaneli mutfağı yemek örneklerini tattı. Heyete Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Beydemir'de eşlik etti. Başkan Şahin, "Büyükelçi Armağan İnci Ersoy ve Özlem Gülsün Ergün Ulueren ilçemizde bir takım ziyaret yaptı. Ardından kendilerine Osmanlı ve Osmaneli mutfağı yemek örneklerini tattırdık. Osmaneli ilçemize her zaman değer veren ve birçok projede birlikte hareket ettiğimiz BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Baydemir’e ilçem adına teşekkür ederim" dedi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Mogadişu Büyükelçiliği görevine atanan Alper Aktaş’ı kabul etti.
Atatürk'ün Burdur'a gelişinin 95. yıl dönümü, Burdur Belediyesi tarafından Haluk Levent konseriyle kutlanacak. 7 Mart'ta Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek bu unutulmaz geceye herkes davetli!
Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt ilçesinde bulunan Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Karatay Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Vali Tülay Baydar Bilgihan, vatandaşlarla bir araya gelmek ve köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı dolayısıyla geldiği Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde Türkiye İşbirliği ve Kalkınma Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yenilenen Nur'ul Hamidiye Camii'ni ziyaret etti.
Yorumlar (0)