Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Mogadişu Büyükelçiliği görevine atanan Alper Aktaş’ı kabul etti.
Paraguay Büyükelçisi Armağan İnci Ersoy ve Gana Büyükelçisi Özlem Gülsün Ergün Ulueren Osmaneli ziyaret etti.
Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, Ankara ziyaretinde MHP liderleri ve İller Bankası yetkilileriyle projeleri görüştü.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 2025 yılı bütçesinin toplumsal refahı artırmayı ve ekonomik büyümeyi hedeflediğini belirtti. Savunma, eğitim ve sosyal yardımlar başta olmak üzere kritik alanlarda önemli yatırımlar geliyor!
TBMM'de bütçe görüşmelerinde dikkat çeken açıklamalarda bulunan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, AK Parti döneminden öncesine değinerek, 2001 döneminden sonra özelleştirmelere değinerek bugün ekonomide yaşanan sıkıntılara da dikkat çekti.
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nde bütçe görüşmeleri başlarken, 2025 yılı taslak bütçesi 1 milyar 827 milyon TL olarak açıklandı.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)