Burdur

Özgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü Sözü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da düzenlenen proje ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda Burdur'da yapılacak projeler tanıtıldı ve Burdur Gölü ve Salda Gölü ile ilgili konuşmalar yaptı.

Özgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü Sözü

CHP Genel Başkan Özgür Özel, Burdur’da Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Burdur’da Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla CHP'nin Aday ve Proje Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Burdur Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya partililer ve belediye başkan adayları katıldı. Burdur Belediyesi olarak son 10 yılda yapılan projelerin anlatılmasının ardından yerel seçimlerin ardından yapılacak projeler tanıtıldı.

Toplantıda partililere seslenen Özgür Özel, "Adaylarımızı gördünüz. Adaylarımızın yaş ortalamaları 45. Hülya Gümüş Bucak'ta 28 yaşında adayımız, Gülçin Güçlü Ağlasun’da 49 yaşında adayımız ve Sinem Ulukan Yusufca’da 27 yaşında üç kadın adayımız var. Üçünü de önce Burdurlu kadınlara sonra da kadın haklarına saygılı ve eşit yaşama inanan Burdur'un centilmen erkeklerine emanet ediyor. Yine Çavdır'da Ali Okan Yücel 39 yaşında, Gölhisar’da İbrahim Bütün 35 yaşında. Cumhuriyet Halk Partisi'nin genç adayları ve bir bütünü genç, eski, etkin, iyi donanımlı ilçelerine, beldelerini hizmet etmek için 31 Mart'a kadar gün sayan bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Onlara güveniyoruz" dedi.

Burdur Gölü ile ilgili olarak konuşan Özel, "2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından göle su kaynağı bulma sözü yerine getirilmezken koca göl gözümüzün önünde her gün kuruyor. Gölü besleyen derelerin ve yer altı sularının önüne iki tane gölet yapıldı. Bizler karşı çıktık örgütümüz karşı çıktı. Burdurlu çevreciler karşı çıktı ve davalar açıldı. İki baraj yapıldı ama içinde bir damla su yok" diye konuştu.

“Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a Salda Gölü’ne destek için özel talimat verdim”

"Türkiye'nin en gözde doğal güzelliklerinden bir tanesi olan Salda Gölü'nün bulunduğu topraklardayız" diyen Özgür Özel, "Salda Gölü ile ilgili Yeşilova Belediye Başkanımızın verdiği mücadele, Yeşilova İlçe Başkanımızın verdiği mücadele Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm örgütlerinin gösterdiği çevreci ve dayanışmacı mücadeleyi bir kez daha Burdur halkının önünde gönülden alkışlıyorum. Şimdi Yeşilova Belediyemize aday gösterdiğimiz, Yeşilova'yı en iyi şekilde yönetmeye talip olan Okan Kurd başkanımız, önümüzdeki dönem Salda Gölü ile ilgili tarafımdan hem görevlendirilmiştir hem yetkilendirilmiştir, hem de bundan sonra yapacakları tarafımızdan desteklenecektir. Okan Kurd’un seçilmesinden sonra Salda’nın dünyada en doğru şekilde kurtarılmasına yönelik projeleri çalışacağız. Dünyanın en ileri kuruluşlarından çevre projesi için, hibe projeleri için gayret göstereceğiz. Ayrıca Salda Gölü'ne sahip çıkmak için Yeşilova Belediye Başkanımız Okan Kurd mücadele ettikçe iki omzunda, iki tane eli hissedecek. Bunlardan Bir tanesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın eli olacak, diğeri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun eli olacak. Salda'yı dayanışmacı belediyecilik, kardeş belediyecilik noktasında pek çok belediyemizle Yeşilova'yı destekleyeceğiz. Ancak özel talimatımdır. Ekrem başkanla Mansur başkanın eli Yeşilova'nın ve Salda’nın üzerinde olacak" dedi.

Konuşmaların ardından 2024 vizyon projelerinin açılış kurdelesini kesen Özel ve başkan adayları, Cumhuriyet Meydanı’nda halk ile birlikte iftar yaptı. İftarın ardından Özgür Özel vatandaşlarla fotoğraf çekilerek Burdur’dan ayrıldı.

Özgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü SözüÖzgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü Sözü

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

CHP Lideri Özgür Özel İzmir'de! Son Dakika Seçim Heyecanı!
İş Dünyası

CHP Lideri Özgür Özel İzmir'de! Son Dakika Seçim Heyecanı!

CHP Lideri Özgür Özel, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlere saatler kalmasına rağmen İzmir'in Konak, Bayraklı ve Bornova ilçelerinde üstü açık otobüsle şehir turu yaparak vatandaşları selamladı.

Özgür Özel'in dili başına dava açtı
Bölgesel

Özgür Özel'in dili başına dava açtı

Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında "Kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler” sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Özgür Özel'den İsyan: Emeklilerin Mesir Macunu Alım Gücü Düştü! - Haberler
Yaşam

Özgür Özel'den İsyan: Emeklilerin Mesir Macunu Alım Gücü Düştü! - Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Geçen sene 190 liraydı mesirin kilogramı. En düşük emekli maaşıyla 40 kilogram mesir macunu alınıyordu.

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”
Yerel Yönetim

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Antalya Buluşması’nda binlerce kalabalığa seslendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’e destek isteyen Özel, “15 gün sonra bir tarih yazacağız.

CHP Lideri Özel'den Filistin'e Destek: Zulüm Sona Ersin!
Bölgesel

CHP Lideri Özel'den Filistin'e Destek: Zulüm Sona Ersin!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da yaptığı konuşmada Filistin'deki zulmü kınadı ve İsrail'in saldırılarının sona ermesini istedi. Özel, CHP'nin Filistin'e desteğinin her zaman devam edeceğini vurguladı.

Özgür Özel'in bilgi eksikliği yanlış üstüne yanlış yapmasına sebep oldu
Bölgesel

Özgür Özel'in bilgi eksikliği yanlış üstüne yanlış yapmasına sebep oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nu eleştirirken yaptığı konuşmada, Eskişehir’in bir milyona yaklaşan nüfusunu 80 bin yaparken, CHP’li adayların belediyeleri kazanması durumunda 546 mahalleden 5’inin kazanacağını söyledi.