Palancıoğlu; “Listemizde tam 104 proje var”

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni projelerini ve yapımı devam eden projelerinin son halini değerlendirmek için Fen İşleri Müdürlüğü Birimi ile toplantı gerçekleştirdi.

Palancıoğlu; “Listemizde tam 104 proje var”

KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni projelerini ve yapımı devam eden projelerinin son halini değerlendirmek için Fen İşleri Müdürlüğü Birimi ile toplantı gerçekleştirdi.
5 yılda Melikgazi’ye kazandırdığı rekor hizmetlerine yenilerini ekleyerek devam edeceklerini belirten Başkan Palancıoğlu, “ Melikgazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak birçok projeyi hayata geçirmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. 600 bin nüfusa hizmet ediyoruz. Türkiye’de en çok okul yapan, en çok kütüphane yapan, en çok sağlık ocağı yapan, en çok park yapan belediyeyiz. Bu rekorumuzu yine devam ettireceğiz inşallah. Bu kapsamda seçimlerde bahsetmiş olduğumuz, sizlere sunmuş olduğumuz birçok projeyi inşallah bir bir hayata geçireceğiz. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
“Listemizde tam 104 proje var”
Melikgazi Belediyesi’ni “enlerin belediyesi” olarak adlandıran Başkan Palancıoğlu, yeni hizmetlerin yolda olduğunu, devam eden projelerin ise tamamlanarak bir an önce vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtip sözlerine şöyle devam etti:
“Açılışını yapacağımız Çarşı Melikgazi gibi, Gön Han gibi, Köşk Medrese gibi projelerimiz var. Açılışını yapacağımız yeni okullarımız var. Sağlık ocaklarımız, kütüphanelerimiz, sosyal tesislerimiz var. Bunların da tamamlanıp bir an önce hizmete açılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şu anda tam 104 tane proje var listemizde. Bu projelerin bir kısmı ihale hazırlığında, bir kısmı ihalesi yapılmış tamamlanma aşamasında. Bir kısmı da proje aşamasında. Dolayısıyla sizlere en iyi şekilde hizmet etmek üzere inşallah bu projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Hayırlı olsun diyorum. Cenab-ı Allah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sandıklı Gardaş Yarenler Meclisi'nin Çırak Projesi
Yaşam

Sandıklı Gardaş Yarenler Meclisi'nin Çırak Projesi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde çoğunluğu esnaflardan oluşan ve ahi kültürünü benimsemiş, Sandıklı Gardaş Yarenler Kültür Derneği, ahilik kültürünü yaşatmak adına, geçen sene yaptıkları çırak projesini bu senede Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile devam ettiriyor. Detaylar haberimizde..

Başkan Ümit Alagöz’den 9.9.2024'te 9 Proje Açılışı!
Yerel Yönetim

Başkan Ümit Alagöz’den 9.9.2024'te 9 Proje Açılışı!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 9 Eylül 2024 tarihinde 9 büyük projenin açılışını gerçekleştirecek.

Şehzadeler Belediyesi “Minik Eller, Büyük Hayaller” projesini hayata geçirdi
Bölgesel

Şehzadeler Belediyesi “Minik Eller, Büyük Hayaller” projesini hayata geçirdi

Manisa’nın Şehzadeler Belediyesi, çocukların sosyal becerilerini erken yaşta geliştirmek, mahalle kültürünü pekiştirmek ve oyun yoluyla öğrenmeyi teşvik etmek amacıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” projesini hayata geçirdi.

Topkapı29 projesinin ilk etabı tamamlandı
Bölgesel

Topkapı29 projesinin ilk etabı tamamlandı

İstanbul’un merkezi konumunda tüm ulaşım ağlarının kesiştiği noktada hayata geçen Topkapı29 projesinin ilk etabı tamamlandı, anahtarlar ev sahiplerine teslim edildi.

Altıeylül Belediyesi vatandaşının yanında olmaya devam ediyor
Bölgesel

Altıeylül Belediyesi vatandaşının yanında olmaya devam ediyor

Altıeylül Belediyesi, hayata neşe ve umut katan minik yavrular ve onların aileleri için özel bir proje başlattı: Merhaba Bebek Projesi. Bu güzel projeyle, ekipler yeni doğan bebekleri ve onların kıymetli ailelerini ziyaret ediyor.

Yunus Emre Enstitüsü’nden 'Tercihim Türkçe Projesi’
Yaşam

Yunus Emre Enstitüsü’nden 'Tercihim Türkçe Projesi’

Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan ve Romanya’nın en bilinen eğitim kurumları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan ‘Tercihim Türkçe Projesi’, Bükreş’te farklı okullarda da uygulanacak. Detaylar haberimizde...