Panemo hizmete açıldı İnternetten alışveriş yapın Bucak’taki depodan teslim alın

Panemo.com.tr, ev dekorasyonundan tekstile, aydınlatmadan halıya kadar geniş ürün yelpazesi ile hizmet veriyor. Evinizin ihtiyaçları için 7/24 online alışveriş keyfi sizi bekliyor!

Panemo hizmete açıldı İnternetten alışveriş yapın Bucak’taki depodan teslim alın

Yeni nesil online alışveriş platformu Panemo, ev dekorasyonundan tekstile, aydınlatmadan halıya kadar geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeye başladı. Evinize dair aradığınız her şey, tek bir tıkla Panemo’da sizi bekliyor.

Evinizi Baştan Yaratın

Panemo, mobilya, dekorasyon, aydınlatma ve halı gibi evinizin temel ihtiyaçlarını karşılamak için benzersiz seçenekler sunuyor. Bununla da kalmıyor; vazo, biblo, kokulu mumlar, oda kokuları gibi şık aksesuarlarla evinize sıcaklık ve estetik katma fırsatı sunuyor.

Tekstil Ürünlerinde Geniş Seçenek

Ev tekstilinde de iddialı olan Panemo, yastık, yorgan, nevresim takımları, alez, havlu, battaniye gibi ürünlerle evinizin rahatlığını bir üst seviyeye taşıyor. Tüm ürünler özenle seçilerek, en kaliteli malzemelerden üretilmiştir.

Depo Teslim Seçeneği ile Kolaylık Sizlerle

Bucak bölgesinde yaşayanlar için depo teslim seçeneği de sunuluyor. Bucaklı müşteriler, Panemo’nun Bucak’taki deposuna gelerek ürünlerini doğrudan teslim alabilir. Depo her gün 08:30-18:00 saatleri arasında açık.

7/24 Online Alışveriş Keyfi

Panemo, 7 gün 24 saat boyunca online alışveriş keyfini sizlere sunuyor. Panemo güvenli ödeme seçenekleri, hızlı teslimat ve müşteri memnuniyeti öncelikli olarak sağlıyor.

Panemo’ya hemen göz atın ve evinize şıklık katın!

ADRES: YETMİŞEVLER MAH. M. YAZICIOĞLU CAD. NO: 36/C BUCAK / BURDUR / TÜRKİYE

Whatsapp Destek Hatıı : 0532 742 00 15

www.panemo.com.tr

Panemo hizmete açıldı İnternetten alışveriş yapın Bucak’taki depodan teslim alınPanemo hizmete açıldı İnternetten alışveriş yapın Bucak’taki depodan teslim alınPanemo hizmete açıldı İnternetten alışveriş yapın Bucak’taki depodan teslim alınPanemo hizmete açıldı İnternetten alışveriş yapın Bucak’taki depodan teslim alınPanemo hizmete açıldı İnternetten alışveriş yapın Bucak’taki depodan teslim alın

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 34
    BEĞENMEDİM
  • 31
    GÜLDÜM
  • 8
    BEĞENDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    KIZDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Bakan Uraloğlu: “İnternet abone sayısı 93,3 milyona ulaştı”
Yaşam

Bakan Uraloğlu: “İnternet abone sayısı 93,3 milyona ulaştı”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İnternet abone sayısı 93,3 milyona ulaştı” dedi. Detaylar haberimizde..

Burdur'da siber operasyon! 5 internet sitesi erişime engellendi
Bölgesel

Burdur'da siber operasyon! 5 internet sitesi erişime engellendi

Burdur'da jandarma ekipleri tarafından yapılan sanal devriyeler sonucunda 5 internet sitesi erişime engellendi. Detaylar haberimizde...

BTSO'da  İnternet ve Mobil İletişim Altyapı Çalıştayı
Bölgesel

BTSO'da İnternet ve Mobil İletişim Altyapı Çalıştayı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Bilgi İşlem ve Otomasyon Teknolojileri Konseyi tarafından düzenlenen İnternet ve Mobil İletişim Altyapı Çalıştayı, ‘Dijitalleşme', ‘Markalaşma', ‘Yönetişim' ve ‘Sürdürülebilirlik' başlıklarıyla gerçekleştirildi.

Burdur'da terör propagandası yapan 2 site kapatıldı
Bölgesel

Burdur'da terör propagandası yapan 2 site kapatıldı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Siber Şube, 1-10 Haziran tarihleri arasında terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 2 internet sitesini erişime kapattı. Detaylar için tıklayın.

Hatay'da öğrenci güvenliği için okul önlerinde denetim
Bölgesel

Hatay'da öğrenci güvenliği için okul önlerinde denetim

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekipleri, öğrencilerin güvenliği için okul önleri ve çevresindeki internet kafeler ile cafelerde güvenlik denetimi gerçekleştirdi.

Bilecik'te polislerden öğrencilere güvenli internet tanıtımı
3. Sayfa

Bilecik'te polislerden öğrencilere güvenli internet tanıtımı

Bilecik’te polis ekiplerince 358 öğrenciye güvenli internet kullanımı ve 112 ihbar hattı tanıtımı yapıldı.