Türkiye’nin ilk yerli ve akıllı otomobil TOGG, Afyonkarahisar’da maddi hasarlı kazaya karıştı. Patpat diye tabir edilen tarım aracının çaptığı TOGG’da ölen ya da yaralanan olmazken, ciddi miktarda maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, kaza Çobanlar ilçesi girişinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 03 ACB 555 plakalı TOGG T10X’i’ye, patpat diye tabir edilen tarım aracı çarptı. Çarpmanın etkisi ile TOGG sağ kısmında kaporta hasarı meydana gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve iş adamı Kemal Çiftçioğlu, İbradı Belediyesi'ne Togg marka bir araç hediye etti.
3 Şubat - 31 Mayıs 2025 tarihleri arasında Çitlekçi Mağazacılıktan en az 500 TL alışveriş yapan 30 şanslı kişi, Türkiye’nin gururu son model TOGG'ların sahibi olma fırsatı yakalayacak. 3 Şubat - 31 Mayıs 2025 tarihleri arasında Çitlekçi Mağazacılıktan en az 500 TL alışveriş yapan 30 şanslı kişi, Türkiye’nin gururu son model TOGG'ların sahibi olma fırsatı yakalayacak.
Antalya’da, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı envanterine kazandırılan 225 yeni hizmet aracı için teslim töreni düzenlendi.
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Togg Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı Kimdir Özgeçmiş
Jandarma Genel Komutanlığı yaptığı animasyonlu Togg paylaşımı ile bayramda uyulması gereken kuralları hatırlattı.
Bursa'da seyir halindeki bir TOGG sürücüsü, gece yarısı zikzak çizerek trafiği tehlikeye attı. Direksiyon başındaki kişinin alkollü olduğunu düşünen bir sürücü ise o anları kayda aldı. Görüntüler üzerine soruşturma başlatan trafik ekipleri, sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.
Yorumlar (0)