Rize / Ardeşen

Rize Ardeşen kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ferhat Altay kimdir?

Ardeşen ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Bilecik Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ,Rize Ardeşen Kaymakamı olarak atandı.

Rize Ardeşen kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ferhat Altay  kimdir?

Ardeşen ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Bilecik Pazaryeri  Kaymakamı Ferhat Altay  ,Rize Ardeşen  Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay Kimdir?

Kaymakam Altay, 1990 tarihinde Erzurum'un Narman ilçesinde doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Narman'da ve lise öğrenimini İstanbul Ümraniye Namık Kemal Lisesi'nde tamamladı.

 

Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

 

2013 - 2014 yılları arasında İstanbul Gelir İdaresi Başkanlığı'nda Gelir Uzman Yardımcısı, 2014 - 2015 yılları arasında Vergi Denetim Kurulu'nda Vergi Müfettiş Yardımcısı, 2015 - 2019 yılları arasında ise Kamu İhale Kurumu'nda Kamu İhale Uzman Yardımcısı olarak çalıştı.

 

İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavı'nı kazanarak 07 Mart 2019 tarihinde Kırıkkale İli Kaymakam adayı olarak atandı.

İçişleri Bakanlığı'nın 2019 tarihli yazısı ile Çankırı Şabanözü Kaymakamlığı'na Kaymakam Vekili olarak görevlendirildi.

 

2020-2021 yılları arasında Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde görev yapan Altay Pazaryeri'ne atandı.

Pazaryeri ilçesinde görev süresini tamamlayan Kaymakam Berker Çırak ise Adana'nın Aladağ Kaymakamı olarak atandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Şeker Fabrikası'na yeni müdür atandı Mehmet Zararsız asaleten göreve başladı
Bölgesel

Burdur Şeker Fabrikası'na yeni müdür atandı Mehmet Zararsız asaleten göreve başladı

Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.

Uşak’a 3 hakim ve 1 savcı Adayı ataması yapıldı
Bölgesel

Uşak’a 3 hakim ve 1 savcı Adayı ataması yapıldı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunan Dersroom, eğitimde fırsat eşitliğini sağladı
Bölgesel

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunan Dersroom, eğitimde fırsat eşitliğini sağladı

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..

Bakanlık görev değişikliğini yaptı 15 ilde müdürler değişti
Yaşam

Bakanlık görev değişikliğini yaptı 15 ilde müdürler değişti

Tarım ve Orman Bakanlığı, 15 ilin Tarım ve Orman Müdürlüklerinde önemli görev değişikliklerine imza attı. Yeni atamalar ve detaylar haberimizde.

MHP Bucak'ta kadın kolları başkanlığına Havva Ergen Kurt yeniden atandı
Bölgesel

MHP Bucak'ta kadın kolları başkanlığına Havva Ergen Kurt yeniden atandı

MHP Bucak'ta KAÇEP Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Havva Ergen Kurt atandı. İşte detaylar...

Öğretmen atamalarında devrim KPSS şartı kalktı! Yeni sistem AGS ile tanışın
Yaşam

Öğretmen atamalarında devrim KPSS şartı kalktı! Yeni sistem AGS ile tanışın

2025’te öğretmen atamalarında KPSS şartı kalkıyor! Yeni sistem AGS ile öğretmen adayları kapsamlı bir süreçle değerlendirilecek. Detaylar haberimizde!