SİNOP (İHA) - Eski İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “Sinop artık değişime hazır. Değişimin adı 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah Yakup Üçüncüoğlu olacak” dedi.
AK Parti Sinop İl Başkanlığı iftar programı düzenledi. İftar öncesi konuşan eski İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “Sinop artık değişime hazır. Değişimin adı 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah Yakup Üçüncüoğlu olacak" ifadelerini kullandı.
Ardından konuşan AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, “Sinop’ta güzel bir heyecan var. Hep birlikte inşallah 31 Mart akşamı Sinop’u AK belediyecilik ile birleştireceğiz ve belediyeyi Sinop’a kazandırmış olacağız” diye konuştu.
Bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve partililer katıldı.
AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı, CHP’li Oktay’ın paylaşımına tepki gösterdi. “İddialar ispatlanmazsa iftira olur” açıklaması yapıldı.
Bucak'ta AK Parti İlçe Başkanlığı, teşkilat üyeleri ve muhtarlarla Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaştı.
Elmalı, Kadir Gecesi’nde yine başta siyasiler olmak üzere Elmalı dışından gelen binlerce kişiye ev sahipliği yapacak. Ak Parti Elmalı İlçe Teşkilatı da ‘KADİR GECESİ’ için bir proğram hazırladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 27 Mart Perşembe günü AK Parti Burdur İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. İşte programın detayları.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Ankara’da önemli temaslarda bulunarak Burdur’a yönelik yatırımları görüştü. İş birliği süreci hızlanıyor!
Burdur Bucak’ta Ramazan birlikteliği! AK Parti Bucak Gençlik Kolları, ilk teravih sonrası Oğuzhan Camii’nde vatandaşlara hurma ve tulumba ikram etti. İşte detaylar…
Yorumlar (0)