Şırnak

Şırnak'ta Havayolu Ulaşımı Canlanıyor!

Şırnak’ın Cizre ile İdil ilçeleri arasında kurulan ve 2013 yılında hizmet vermeye başlayan Şerafettin Elçi Havalimanı, 2024 yılı Nisan ayında 51 bin 942 yolcuya hizmet verdi.

Şırnak'ta Havayolu Ulaşımı Canlanıyor!

ŞIRNAK (İHA) - Şırnak’ın Cizre ile İdil ilçeleri arasında kurulan ve 2013 yılında hizmet vermeye başlayan Şerafettin Elçi Havalimanı, 2024 yılı Nisan ayında 51 bin 942 yolcuya hizmet verdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanının 2024 yılı Nisan ayına ait yolcu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini paylaştı. İstatistiklere göre; Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanında Nisan ayında, iç hat yolcu trafiği 51 bin 942 oldu. Nisan ayında Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanına iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 750’ye ulaştı. Yük trafiği ise Nisan ayında toplamda 425 ton oldu.
2024 yılının ilk 4 ayı döneminde ise yolcu trafiği 139 bin 558, uçak trafiği 2 bin 155, yük trafiği ise 1.301 ton olarak gerçekleşti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Bucak Şubesi’nden Bayram öncesi yardım seferberliği
Bölgesel

Bucak Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Bucak Şubesi’nden Bayram öncesi yardım seferberliği

Bucak Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bucak Şubesi, Ramazan ayı boyunca topladığı sadakalar, fitreler, oruç fidyeleri ve zekatlar ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor.

AK Parti Bucak'tan Ramazan bayramı buluşması
Etkinlik

AK Parti Bucak'tan Ramazan bayramı buluşması

Bucak'ta AK Parti İlçe Başkanlığı, teşkilat üyeleri ve muhtarlarla Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaştı.

Bucak'ta bayramlaşma programı! Birlik ve beraberlik mesajı
Bölgesel

Bucak'ta bayramlaşma programı! Birlik ve beraberlik mesajı

Burdur'un Bucak ilçesinde protokol üyelerinin de katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Burdur Bucak'ta bayramda açık fırınlar belli oldu
Bölgesel

Burdur Bucak'ta bayramda açık fırınlar belli oldu

Burdur’un Bucak Ramazan Bayramı süresince açık olacak fırınların listesi yayınlandı. Burdur Bucak'ta Ramazan Bayramında hangi fırınlar nöbetçi? Bayramda nöbetçi fırınlar, 30 Mart - 1 Nisan tarihlerinde hizmet verecek fırınlar haberimizde.

Bucak-Kocaaliler Çevreyolu ihale tarihi belli oldu Vekil Oğuz duyurdu
Bölgesel

Bucak-Kocaaliler Çevreyolu ihale tarihi belli oldu Vekil Oğuz duyurdu

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi’nin ihalesinin 12 Mayıs 2025'te yapılacağını duyurdu.

Bucak'ta Seyir Terası tartışması büyüyor Emrullah Ünal'dan cevap geldi
Bölgesel

Bucak'ta Seyir Terası tartışması büyüyor Emrullah Ünal'dan cevap geldi

Bucak Eski Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Seyir Terası projesiyle ilgili mevcut başkan Hülya Gümüş’ün iddialarına yanıt verdi.