Azerbaycan’ın Ticaret Temsilcisi Ofisi’nden Ticaret Temsilcisi Tamerlan Tahiyev ve Başdanışman Javid Abdullayev, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette misafirleri, Bölge Müdürü Tunahan Ergin ve Bölge Müdür Yardımcısı Harun Kara karşıladı.
Görüşmelerde, işgalden kurtarılmış bölgelerdeki yatırım fırsatları, Azerbaycan’ın yatırımcılara sunduğu muafiyet ve teşvikler, Ticaret Temsilcisi Ofisi’nin faaliyetleri ve Azerbaycan’ın ithalat ve ihracat fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Bölge Müdürü Tunahan Ergin, Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin her geçen gün daha da güçlendiğine vurgu yaparak, "Kütahya OSB olarak, Azerbaycanlı yatırımcıları bölgemizde görmekten mutluluk duyarız. İş birliğimizi artırarak hem bölgemiz hem de ülkelerimiz için katma değer oluşturmayı hedefliyoruz" ifadelerine yer verdi.
Ticaret Temsilcisi Tamerlan Tahiyev ise, Azerbaycan sanayi bölgelerinde yatırım yapmak isteyen Türk yatırımcılar için büyük fırsatlar bulunduğunu belirterek, "Yatırımcılara sunduğumuz muafiyet ve teşviklerle onların yanında olmayı sürdüreceğiz. Kardeş ülke Türkiye ile ekonomik iş birliğimizi daha da ileriye taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Karşılıklı görüş ve fikir alışverişlerinin akabinde ziyaret son buldu.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, 14 Mart Tıp Bayramı mesajında; "Gece gündüz demeden, hayatlarını insan sağlığına adayan tüm sağlık çalışanlarımız, toplumumuzun güvenini kazanan gerçek kahramanlardır" dedi. Detaylar haberimizde..
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesinde eğitim gören 3 bin öğrenciyi her gün geleneksel iftar programında buluşturuyor. Detaylar haberimizde..
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde büyük zarar gören iller arasında yer alan Malatya, ekonomik toparlanma sürecinde önemli bir aşamaya geldi.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ne kazandırılacak Denizli OSB Teknopark kapsamında kent protokolü, sanayiciler ve yatırımcıların katılımıyla çalıştay gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır’ın katılımıyla gerçekleşen Anadolu OSB İstişare Toplantısı’nda, sanayicilerin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)