Edirne’de sivil olarak denetimlerini sıklaştıran trafik polisleri, yüksek desibel sese sahip abartı egzoz kullanmayı adeta alışkanlık haline getiren ve vatandaşlara büyük rahatsızlık veren motosiklet sürücülerini tek tek takip ederek yakaladı.
Edirne Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sivil Denetim Ekibi tarafından yüksek desibelde ses yaymayı alışkanlık haline getirerek, vatandaşları uyutmayan ve aynı zamanda çalıştırıldığında patlama sesine benzer sesler çıkaran egzozlara sahip motosikletlere yönelik denetim yaptı. Yapılan takipli denetimlerde şüpheli motosiklet sürücüleri tek tek durduruldu. Durdurulan motosikletlerde, ehliyetsiz, plakasız ve abartı egzoz olduğu tespit edilen ve yarış yaparak trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücülere cezai işlem uygulanarak motosikletleri trafikten men edildi.
Trafikten motosikletleri men edilen sürücüler bağırtı egzoz ile çevreye rahatsızlık verdikleri için pişman olduklarını belirtti.
Ayrıca, Atatürk Bulvarı üzerinde tehlikeli seyreden, yarış yapan motosiklet ve otomobiller üzerinde yapılan kontrollerde 29 araca çeşitli maddelerde cezai işlem uygulandı.
Polis ekiplerinin denetimlerini daha da sıklaştıracağı belirtildi.
İHA
Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
Mersin'de trafik polisleri, son 1 ayda yaptığı uygulamalarla, gürültüye neden olan abart egzoz takılı 9 aracı trafikten men etti. Egzozlardan çıkan sesler vatandaşların büyük tepkisini çekerken, bazı araçlarda kullanılan teknikler polisleri bile hayrete düşürdü.
Edirne'de kar yağışıyla birlikte tarihi Selimiye Camii kartpostallık manzara sundu. Detaylar haberimizde...
Edirne’de etkili olan kar yağışı sebebiyle Uzunköprü ilçesinde tüm okullarda, 8 ilçede ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
Edirne'de polise kafa atıp burnunu kıran şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla salıverildi.
Son dakika Edirne’de kontrolden çıkan otomobilin duvara çarpıktan sonra alev topuna dönmesi sonucu, araçta bulunan 20’li yaşlardaki 2 si kız 4 genç yanarak can verdi.
Yorumlar (0)