Burdur

Türker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinledi

Vali Türker Öksüz, Tefenni İlçesi Yeşilköy Köyü'nde tarımsal incelemelerde bulundu, kiraz hasatına katıldı ve çiftçilerle bir araya geldi. Detaylar için tıklayın...

Türker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinledi

VALİ ÖKSÜZ YEŞİLKÖY'DE KİRAZ HASATI YAPTI

Vali Türker Öksüz, Ülke genelinde elması ile ünlü, diğer meyveler olarak İlimizin önde gelen Tefenni İlçesine bağlı Yeşilköy Köyü'nde tarımsal incelemelerde bulundu.

Vali Öksüz köy ziyaretleri kapsamında Yeşilköy Köyüne yaptığı ziyarette ilk olarak köy kahvesinde üreticiler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkının dile getirdiği sorun ve buna dair taleplerini dinleyerek konusuna göre ilgili kurumlara talimat verdi.

Yeşilköy Köyü ziyaretinin devamında kiraz bahçesinde düzenlenen hasat etkinliğine katıldı. Köyün tarımsal potansiyelini gösteren hasat etkinliğiyle üretici çiftçilerinin sorunlarını ilk ağızdan dinleyen Vali Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı. Tarımsal üretimin önemini vurgulayan Vali Öksüz köydeki tarımsal yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgi aldı.
Yeşilköy'ün meyvecilikteki lider konumunu daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini dile getiren Vali Öksüz, çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımların devam edeceğini vurguladı.

Hasatı yakın zamanda olacak vişne bahçesine ve köy sınırları içinde konuşlanan arıcılara inceleme ziyaretinde bulunan Vali Öksüz, sonrasında Yıldıran ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında ailenin fertleriyle samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Öksüz, misafirperverlikleri için anne ve öğrenci iki kızına teşekkür etti.

Vali Öksüz, programının son bölümünde Yeşilköy Köyüne ve bölgeye hizmet veren Meyve Alım Satım Merkezi ve Soğuk Hava Deposuna inceleme ziyaretinde bulunarak, bereketli kazanç ve kolaylıklar diledi.

Yeşilköy Köyü ziyaretinde Vali Türker Öksüz başta olmak üzere Tefenni Kaymakamı Ömer Faruk Ateş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, kurum müdürleri, Köy Muhtarı Abdurrahman Erkan yer aldı.

Türker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinlediTürker Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı! Sorun ve talepleri dinledi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kiraz toplamak için çıktı düştü! ağır yaralandı
3. Sayfa

Kiraz toplamak için çıktı düştü! ağır yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düşen şahıs ağır yaralandı.

58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali icra komitesi toplandı
Bölgesel

58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali icra komitesi toplandı

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 58.’si düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin son şeklinin verilmesi için İcra Komitesi Toplantısı gerçekleştirildi.

 Başkan Zeyrek, Kiraz Pazarı'nı Ziyaret Etti
Yaşam

Başkan Zeyrek, Kiraz Pazarı'nı Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Sancaklıbozköy Mahallesi’nde bulunan Kiraz Pazarı’na ziyarette bulundu.

 Türkiye kiraz ihracatından 300 milyon dolar döviz hedefliyor
Etkinlik

Türkiye kiraz ihracatından 300 milyon dolar döviz hedefliyor

Kuzey Yarım Kürenin ilk kirazını üreten Manisa-İzmir hattında kiraz hasat coşkusu yaşanıyor. 60 bin tonu aşan kiraz varlığıyla Türkiye’nin en önemli kiraz üretim merkezlerinden olan İzmir Kemalpaşa’da, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği “Kiraz Hasat Şenliği” düzenledi.

Macar Günü Kiraz Festivali İle Birlikte Kutlanacak
Etkinlik

Macar Günü Kiraz Festivali İle Birlikte Kutlanacak

Macaristan İstanbul Başkonsolosu Dr. Attila Pintér, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, Macar Günü’nün 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamına alınmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Türkiye'de kirazda yüksek verim bekleniyor
Bölgesel

Türkiye'de kirazda yüksek verim bekleniyor

Türkiye, üretiminde dünya lideri olduğu kirazda bu yıl en verimli yıllarından birini yaşamaya hazırlanıyor.