Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan’a yeni atanan öğretmenlerle bir araya geldi.
Mesleğe yeni başlayan öğretmenlere "Hayırlı olsun. Erzincan'a hoş geldiniz" diyen Aydoğdu, "İnsanı yaşatan, hayata bağlayan sevgidir. Sevgi iklimini oluşturmamız gerekiyor. İşimizi sevgiyle, muhabbetle yapmalıyız" şeklinde konuştu.
Öğretmenin sadece bilgi aktaran kişi olmadığını belirten Aydoğdu, "Öğretmen aynı zamanda rol modeldir. Rehberlik edendir. Yol gösterendir. Çocuklarımıza bilginin yanında sevgiyi, saygıyı, şefkati de veren, onları hedefe yönlendiren kişidir öğretmen. Bu nedenle öğretmenlerimiz hem bizler için hem ailelerimiz için hem de öğrencilerimiz için çok değerli" dedi.
Konuşmasında Erzincan'ın eğitimde başarılı bir durumda olduğunu kaydeden Aydoğdu, tüm öğretmenlere katkılarından dolayı teşekkür etti, yeni göreve başlayan öğretmenlere ise başarılar diledi.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Mollaköy Ortaokulu öğrencisi Zeynel Abidin Eren ve arkadaşlarının halı saha talebine kayıtsız kalmadı.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık ve İl Göç İdaresi Müdürü Zafer Çolak'ın katılımıyla asayiş toplantısı yapıldı.
Erzincan’ın Tatlısu köyünde “1. Geleneksel Çilek ve Böğürtlen Festivali” düzenlendi.
Erzincan’da Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında “İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu” toplantısı gerçekleştirildi.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, vali yardımcıları ve birim amirlerinin katılımıyla toplantı yapıldı.
Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenledikleri anlamlı etkinlikle hem duygulandırdı hem de öğretmenlik mesleğinin önemini bir kez daha vurguladı.
Yorumlar (0)