Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyarette bulundu.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerle Burdur'u her alanda hızlı bir şekilde tanımaya devam eden Vali Öksüz, bugünde oda - stk ziyaretleri kapsamında ilk iade-i ziyaretini Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'na yaptı.
BUTSO Başkan Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve oda yönetiminin tam kadro olarak yer aldığı ziyarette, Burdur'un sanayisi ve öne çıkan ticaret alanlarının yanı sıra İlimizin ekonomisi ve gelişimine yönelik konular ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, görevinden ayrılışı dolayısıyla yayınladığı veda mesajında Burdurlulara duygusal bir şekilde veda etti. Öksüz, Burdur'daki hizmet süresini ve anılarını paylaştı.
Burdur’da bir yıllık görev süresinin ardından sessizce veda eden Vali Türker Öksüz, turizm başta olmak üzere kentin gelişimi için önemli projeler başlattı. Yarım kalan projelerin akıbeti merak konusu.
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, şehre sessiz bir veda etti. Görev süresi boyunca Burdur’un gelişimine katkıda bulunan Öksüz, son mesai gününde il yöneticileri ve valilik personeliyle vedalaştı.
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve diğer okullara ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Vali, yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.
Burdur Valisi Türker Öksüz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazilerin vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri övünç madalyaları ve onurumuz olduğunu belirtti.
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ve beraberinde yer alan din görevlilerini kabul etti.
Yorumlar (0)