Burdur Valisi Türker Öksüz, muhtarların talep ve isteklerini dinleyerek, sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimat veriyor.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Muhtarları dinlemeye devam ediyor.
Ziyarette bulunan Düğer Köyü Muhtarı Süleyman Bardaş, Günalan Köyü Muhtarı Hayrettin Ayan, Tepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Aktaş ve Zafer Mahallesi Muhtarı Nail Aksöz ile görüşerek, talep ve isteklerini dinleyen Vali Öksüz, düzenli olarak muhtar görüşmelerini sürdürüyor.
Bugün başkanlığında gerçekleşen İl Encümeni Toplantısı sonrası Muhtarları kabul eden Vali Öksüz, talepleriyle ilgili başta Genel Sekreter Asım Ertilav olmak üzere,ilgili kurum müdürlerine bizzat talimat vererek gerekli inceleme ve çalışmaların yapılmasını istedi.
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, görevinden ayrılışı dolayısıyla yayınladığı veda mesajında Burdurlulara duygusal bir şekilde veda etti. Öksüz, Burdur'daki hizmet süresini ve anılarını paylaştı.
Burdur’da bir yıllık görev süresinin ardından sessizce veda eden Vali Türker Öksüz, turizm başta olmak üzere kentin gelişimi için önemli projeler başlattı. Yarım kalan projelerin akıbeti merak konusu.
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, şehre sessiz bir veda etti. Görev süresi boyunca Burdur’un gelişimine katkıda bulunan Öksüz, son mesai gününde il yöneticileri ve valilik personeliyle vedalaştı.
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve diğer okullara ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Vali, yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.
Burdur Valisi Türker Öksüz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazilerin vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri övünç madalyaları ve onurumuz olduğunu belirtti.
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ve beraberinde yer alan din görevlilerini kabul etti.
Yorumlar (0)