Burdur

Vali Öksüz ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam eden Vali Öksüz, bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerde Yardım Sevenler Derneği, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve MÜSİAD'a ziyarette bulundu. Devamı haberimizde...

Vali Öksüz ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

VALİ ÖKSÜZ, STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

TYSD, DKKYB VE MÜSİAD'I ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam eden Vali Öksüz, bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerde Yardım Sevenler Derneği, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve MÜSİAD'a ziyarette bulundu.

İlk olarak Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetimi ile bir araya gelen Vali Öksüz, okullarımızda tasarım beceri atölyeleri, fen, teknoloji ve bilişim sınıfları yapılmasına vesile oldukları için özverili çalışmaları ve eğitim alt yapısına katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Vali Öksüz ziyaretin devamında, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Yıldız ve yönetimini ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette ilimiz damızlık küçükbaş hayvan varlığı ve birliğin yürüttüğü çalışmalar ele alındı.

Programın son bölümünde, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Burdur Şubesine ziyaret eden Vali Öksüz, Dernek Başkanı Kerim Albayrak ve yönetimi ile bir araya geldi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Öksüz vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ediyor
Yaşam

Vali Öksüz vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ediyor

Bölge halkının istek ve taleplerine kulak veren Burdur Valisi Türker Öksüz’ün talimatları ile Senir yolunda başlanılan iyileştirme çalışmaları büyük memnuniyet yarattı.

Temsili Yörük Göçü’yle Burdur'da kültür yolculuğu
Bölgesel

Temsili Yörük Göçü’yle Burdur'da kültür yolculuğu

Burdur Valiliği tarafından Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen "Temsili Yörük Göçü", vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Burdur Valiliğine Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu'ndan ziyaret
Bölgesel

Burdur Valiliğine Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu'ndan ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Burdur Valiliği’ni ziyaret ederek sahipsiz hayvanlar konusunda önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Burdur'da Ramazan Bayramı trafik tedbirleri belli oldu
Bölgesel

Burdur'da Ramazan Bayramı trafik tedbirleri belli oldu

Burdur Valiliği, Ramazan Bayramı süresince trafik güvenliği için kamyon ve tanker araçlarına geçici kısıtlama getirildiğini duyurdu.

Burdur'da geleneksel el sanatları festivali başlıyor!
Etkinlik

Burdur'da geleneksel el sanatları festivali başlıyor!

Burdur'da 21-23 Mart 2025 tarihleri arasında Geleneksel El Sanatları Festivali düzenlenecek. Festivalde sanatçılar, atölye çalışmaları ve gösterilerle yer alacak.

Burdur Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı gıda denetimi
Bölgesel

Burdur Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı gıda denetimi

Vatandaşların mağdur olmaması hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla Burdur Valiliği koordinesinde Burdur Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayında sürdürülen yoğun denetim faaliyetleri etkin bir şekilde devam etmektedir.