30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Bucak'ta hizmet vermekte olan PehlivanPark Kebap Salonu, müşterilerine sürpriz yaptı.
Burdur'da Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için Burdur Amatör Küme Play Off karşılaşmalarında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile Burdur Belediyespor karşı karşıya geldi. İşte detaylar...
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Depremden etkilenerek Burdur’a yerleşen depremzedelerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Burdur'un başarılı sporcuları Aslı Köle ve Ece Ece'nin Avrupa ve Dünya Şampiyonları için Milli Takım kampına katılacağını Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü duyurdu.
Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde düzenlenen iftar yemeği bolluk ve bereket içerisinde yapılmaya devam ediliyor.
4 gün önce taşındığı evinde depreme yakalanan ve 47 yakınını kaybeden yüzde 42 engelli İbrahim Ezici, yaşadığı acıları Burdur'da unutmaya çalışıyor.
Burdur - Antalya karayolu kar yağışından sonra oluşan buzlanma nedeniyle trafiğe kapatıldı, yolda uzun araç kuyruğu oluştu.